22 января 2022 20:33
3

Андрей ШАХОВ: "Дженоа" давал Шевченко время, но результата и игры не было"

(Публикуется на языке оригинала)


Кар'єра українського тренера Андрія Шевченка на клубному рівні розпочалася дуже невдало. Фахівець був звільнений з посади наставника "Дженоа" через два місяці після призначення.

У коментарі Gazeta.ua заступник головного редактора журналу "Футбол", відомий журналіст і коментатор Андрій Шахов поділився своєю думкою, чи не зарано "Дженоа" звільнив Шевченка. Враховуючи, що у першому матчі після відставки команда програла з рахунком 0:6.

"Тут спірне питання. Очевидні три речі. Шевченко не дав результату, адже в нього лише одна перемога, і та в Кубку. У "Дженоа" немає часу чекати та терпіти. Бажано дати новому тренеру можливість підсилити склад під своє бачення, а для цього його потрібно було призначити в січні, і що раніше, тим краще, щоб встигнути розібратися в ситуації, а клуб встиг підписати потрібних йому новачків до закриття трансферного ринку.

Не заперечуватимемо, що клуб давав Шевченку час, але результату та гри не було навіть в матчах з прямими конкурентами. Адже "Дженоа" навіть "Спеції" вдома програв. Причому заслужено.

Але при цьому очевидно, що проблема "Дженоа" не в Шевченкові. Вона набагато глобальніша, і я сумніваюся, що наступник Андрія Миколайовича виправить ситуацію та врятує команду від вильоту", - сказав Шахов.

На думку журналіста, чи захоче Шевченко відразу братися за наступну роботу, залежить винятково від самого фахівця і його стану.

"Тут все залежить і від психологічного стану самого Андрія, і від реальності пропозицій. І від того, наскільки вони цікаві самому Шевченку. У будь-якому разі вирішувати самому тренеру", - додав Шахов.

Прокоментував експерт і чутки, що Андрій Шевченко може змінити Мірчу Луческу в "Динамо".

"У тому й воно! Що тут нічого обговорювати, якщо в "Динамо" є тренер, який повністю влаштовує керівництво клубу і минулого сезону дав чудовий результат", - підсумував Андрій Шахов.

Игры не было?) Шахов не видел игру с Миланом?
Два месяца это не время, если вам нужен был кризисный менеджер то на Шевченко вообще не нужно было смотреть, у Шевы все получилось бы если бы ему дали возможность даже упасть вниз, но я уверен что через сезон он спокойно с помощью защиты был бы в 11-12 в серии а, а при грамотных трансферах в Лиге конференций. Но хозяева клуба не нужно будущее им нужно здесь и сейчас
Как Динамо давало шанс Михайличенко, Хацкевичу