20 мая 2005 20:21

Решающий матч во второй отброчной группы с участием Украины проведет арбитр финала Кубка УЕФА


Визначилися арбітри, котрі обслугуватимуть найближчі матчі відбірного турніру чемпіонату світу 2006 та європейської першості за участю національних збірних команд України. Зустріч 4 червня між національними збірними України та Казахстану проводитиме австрійська бригада арбітрів на чолі з Геральдом ЛЕХНЕРОМ. Асистентами арбітра призначено Бернарда ЗАУНЕРА та Раймонда БУЧА. Четвертий арбітр – Дітмар ДРАБЕК. Обов’язки інспектора виконуватиме Лон КРАСІУНЕСКУ з Румунії, комісара ФІФА – Міхаель ПІРО (Бельгія).

Молодіжні команди на поле НТК ім.. В.Баннікова виведе болгарська бригада арбітрів. Головний арбітр - Галін МОСКАЛЬОВ, якому на лінії допомагатимуть Крум СТОЙЛОВ та Георгі СЛАВОВ. Четвертим арбітром буде Момчіль ВРАЙКОВ.

Зустріч 8 червня у Греції за участі головної команди України проведе англієць Грем ПОЛ, котрий обслуговував останній фінал Кубка УЄФА, де московський ЦСКА здобув переконливу перемогу. Йому асистуватимуть Майк Тінгі та Філіп ШАРП, а також Стефан БЕННЕТТ (четвертий арбітр). Суддівським наглядачем призначено італійця П’єрлуїджі ПАЙРЕТТО, а комісаром ФІФА – Отто БІДЕРМАННА з Ліхтенштейну. Зважаючи на те, що у цьому матчі зійдуться лідери групи і матч має статус підвищеної складності, офіційним особам, що проводитимуть зустріч, допомагатиме офіцер з безпеки ФІФА Ульріх ГРЖЕЛА з Німеччини.