5 апреля 2014 18:33
2

Валентин БЕЛЬКЕВИЧ: "Игра должна была заканчиваться ничьей"

Наставник молодіжної команди «Динамо» (Київ) прокоментував домашню поразку від «Металіста»:

- Важко робити аналіз відразу після фінального свистка. Гра була бойовою і рівною. На полі було багато боротьби. Зі стартових хвилин грало багато футболістів першої команди, і в психологічному плані це позначалося. Відчувалося, що молодші хлопці трохи соромилися, більше підігравали, а не грали самі. Другий тайм ми провели більш активно, перехопили ініціативу і зрівняли рахунок, але потім було вилучення і прикрий гол у компенсований час. В цілому, гра була нічийною.

- Тобто, велика кількість гравців першої команди зіграла не на користь?

- Я так не можу сказати. Всі вони старалися, грали добре, просто на їх фоні молодь трохи тушувалася. Хоча перед грою я їм говорив, що потрібно грати до кінця, віддаватися на футбольному полі незалежно від того, хто грає поруч.

- Коли будуть готові грати за першу команду Селін і Калитвинцев?

- Ви ж бачите, вони викладаються, набирають оптимальну форму через тренувальний процес та ігри за дубль. Сьогодні на грі був присутній Олег Блохін, напевно він зробив свої висновки.

- Бесєдін забив гол, вийшовши на заміну. Можна сказати, він вдало увійшов у гру?

- Так, Артем молодець, старався. 

Валентин БЕЛЬКЕВИЧ: "Игра должна была заканчиваться ничьей" _________________________________________________________________________ Динамо Киев ДОЛЖНЫ быть чемпионами страны 2000 лет подряд, выигрывать Кубок Чемпионов все года, кроме високосных! Сборная Украины ДОЛЖНА быть в следующие 100 лет... 25 кратным!!! Чемпионом Мира и хотя бы 20 кратным Чемпионом Европы!
Т.к. голы после 90 минуты не считаются?)