16 июля 2010 18:30
8

Артем МИЛЕВСКИЙ: "Больше не собираемся терять очки"

Перед початком матчу «Динамо» − «Таврія» Артем Мілевський буде нагороджений призом найкращому бомбардиру Епіцентр Чемпіонату України сезону 2009/2010 рр. Напередодні зустрічі із кримчанами «динамівський» нападник поспілкувався із прес-службою Прем’єр-ліги.

− Артеме, чим можна пояснити нічийний підсумок зустрічі стартового туру нового чемпіонату з «Оболонню»?

− Ніяких виправдань для команди не бачу. Ми володіли перевагою, вели в рахунку 2:0, контролювали перебіг подій на полі. Незважаючи на це, не втримали переможний рахунок. Суперник використав наші помилки, зумів нас покарати. На нашу майстерність «Оболонь» відповіла справжнім характером, віддачею останніх сил на полі. Ми врахуємо цей досвід і спробуємо у подальшому не повторюватись.

− «Динамо», як правило, виходить на поле у ролі фаворита. Чи призводить це до недооцінки суперника?

− Принаймні, на початку сезону про це недоречно говорити. Адже ми сповнені рішучістю перемагати у кожному матчі. Є велике бажання повернути собі чемпіонство. Також для нас зараз кожна гра важлива, адже зовсім скоро стартуємо у кваліфікації до Ліги чемпіонів.

− Так чи інакше, а у грі з «Таврією» недооцінки вже точно не буде?

− Безперечно, ми вже втратили очки. І більше це до наших планів не входить. «Таврія» − серйозний суперник, і зайвий раз повторювати це команді не доведеться. Налаштовуємося тільки на перемогу, а якість гри, сподіваюся, відповідатиме нашим високим завданням. Зараз нам є, що доводити.

− Останнім часом досить часто ходять чутки про твій можливий перехід до одного з російських клубів…

− Чесно кажучи, обговорювати це питання мені зараз зовсім не хочеться. Намагаюсь не звертати увагу на підвищений інтерес до моєї персони, але не завжди виходить. Точно знаю, що для мене зараз на першому місці − гра за «Динамо». Зокрема, найближчий поєдинок проти «Таврії». Саме про це зараз всі мої думки.
 

о клоун, а до этого значит собирались! ну-ну
Будем надеяться, что Динамо больше не потеряет очков и закончит Чемпионат с 88 очками.
Игорь при чем здесь прошлый сезон сейчас вот Шахтер тоже набил Таврии а потом еле обыграл Кривбасс только потому что те не забили с убойных позиций хотя я уверен Таврия сильнее Кривбасса хотя Максимов со своей командой производят очень хорошее впечатление
любой соперник серьезный.. шапками закарпатье уже закидали.. хотя как по мне то всё это слова.. делами своими пусть доказывают а не треплют языком..
А раньше, при всем уважении, Таврию серьезным соперником не считали! Как в прошлом сезоне громили?!!! Да уж - время идет, ценности Динамо теряются... :(
reebok, а при чем здесь Мазератти? Чужие деньги тебе глаза мозолят?
Еххх, Артем....ты б лутчше что то делал, а не собирался!
Правильно так Артем МИЛЕВСКИЙ: "Больше не собираюсь покупать мазератти"