31 мая 2010 15:54
13

Морозюк не сможет дебютировать в сборной

Склад національної команди України поповнили шестеро гравців молодіжної збірної, яка 29 травня обіграла на виїзді команду Мальти (3:0). Воротарі Денис Бойко та Антон Каніболоцький, захисник Ярослав Ракицький, півзахисники Тарас Степаненко та Андрій Ярмоленко, а також нападник Роман Зозуля 31 травня тренувалися на базі у Кончі-Заспі з рештою гравців збірної. Півзахисник «молодіжки»  Микола Морозюк також  розминався разом з усіма, але після цього здійснював лише пробіжку навколо поля. На жаль, ушкодження гомілкостопа, якого він зазнав на Мальті, не дозволить футболісту зіграти проти Норвегії, тому Микола залишиться у Києві.

 

Відкрите тренування

Згідно з виконаною частиною програми підготовки національної команди, головний тренер Мирон Маркевич відпустив із розташування збірної Андрія Шевченка, Артема Мілевського, Тараса Михалика, Андрія П‘ятова, Олександра Алієва і Євгена Селезньова. Приймаючи це рішення, Мирон Маркевич також узяв до уваги ранній початок підготовки до нового сезону в окремих клубах. Виліт чартерного літака з «синьо-жовтою» дружиною на борту до Осло заплановано у вівторок, 1 червня, о 10.00. Того ж дня о 17.30 відбудеться прес-конференція Мирона Маркевича, а о 18.00 стартуватиме відкрите передігрове заняття. Сама ж гра відбудеться у середу, 2 червня, на стадіоні «Уллевол», початок − о 20.00 за київським часом.

 

Склад збірної України

Воротарі: Андрій Дикань («Терек», Росія), Денис Бойко («Динамо»), Антон Каніболоцький («Кривбас»).

Захисники: Дмитро Чигринський («Барселона», Іспанія), Андрій Русол («Дніпро»), Василь Кобін та Ярослав Ракицький («Шахтар»), Ігор Ощипко («Карпати»), Володимир Польовий («Металург» З).

Півзахисники: Олег Гусєв і Андрій Ярмоленко («Динамо»), Анатолій Тимощук («Баварія»), Євген Коноплянка та Руслан Ротань («Дніпро»), Денис Олійник («Металіст»), Тарас Степаненко («Металург» З), Ігор Худоб‘як і Артем Федецький («Карпати»), Олександр Яковенко («Вестерло», Бельгія). 

Нападники: Марко Девич («Металіст»), Роман Зозуля («Динамо»).

СЧАС ЕСТЬ ВОЗМОЖНОСТЬ ПРОВЕРИТЬ МОЛОДЕЖ И МАРКЕВИЧ ПРАВИЛЬНО ДЕЛАЕТ ЧТО ДАЕТ ИМ ПОРОХУ ПОНЮХАТЬ ЧТОБ ПРОЧУСТВОВАТЬ АТМОСФЕРУ СБОРНОЙ А ВЫИГРАЮТ ИЛИ ПРОИГРАЮТ ЭТО НЕ СТОЛЬ ВАЖНО НАС ДОЛЖНО ИНТЕРИСОВАТЬ КОНЕЧНОЕ ВЫСТУПЛЕНИЕ ЗБОРНОЙ НА ЕВРО2012 А ДЛЯ ТОГО НУЖНО ПЕРЕПРОБОВАТЬ МНОГО СХЕМ И ЛЮДЕЙ ЧТОБ ВЫРАБОТАТЬ КОНЕЧНЫЙ (ПРОДУКТ)РЕЗУЛЬТАТ.
Блин, ребята, это же ТОВАРНЯК, в котором и набиваются шишки с составами, в котором проверяются тренерские наработки, новые схемы игры, узнаётся уровень новых молодых игроков, тут любой результат положительный, т.к. поражение указывает на ошибки, которые будут исправлены (во всяком случае должны) к официальным матчам...
да не заморачивайтесь пока,маркевич эксперементирует
и Ковпак, и Гладкий в отпуске давно! Первый отыграл весь сезон плюс 120 минут в финале Кубка, Гладкий наоборот запасной нападающий, без практики - зачем их брать?
Рейтинг сборных ФИФА 24-УКРАИНА;33-Норвегия с таким составом резкуем опуститься
Жаль(( Хотелось бы на него в футболке сборной глянуть
с таким составчиком и пролететь можем с крупным счетом((
Скрыть
Почему ето ми должни пролетать . Тем болеее ето товарищеский матч и назначен он не для получения счкта а для просмотра игроков и сыгровка комбинаций
они то могут , но... неужели хоть 1 напад не можна было вызвать на етот матч, например кожанова, может он скинул 5 кг))
Олейник и Ярмоленко тоже могут сыграть в нападении
Скрыть
Ну да веть они когда то играли в Динамо в напдении
C таким составом на Норвегию...... Особенно линия нападения впечетляет. Если Зозуля в списке, то почему того же Гладкого не попробовать, почему Ковпака не попробовать. Тренерская душа - темный лес, посмотрим что из этого получится.