Комментарии пользователя:
Скрыть комментарии
Всего комментариев 27
А при чем здесь "россиянин"?
Показать
olur, Источник:Sport24
А почему не на 3
Показать
Занадто буде.)))) Ну реально дивлячись на речі, в Європі завжди був сильніший футбол. Я думаю він це розумів, тому вирішив залишитись в зоні комфорту і відмовитись від варіантів з Європою. Ну це чисто моя суб"єктивна думка.
Гармаш должен извиниться так:
"Степаненко не гнилой ?-я извиняюсь"
Показать
Не не так. "Я извиняюсь, что Степаненко гнилой, но ни чего не могу поделать".
Очень обидно за Динамо
Показать
olur, почему обидно, если в Динамо у Яремчука не шло
А что у неё с губами ?
Показать
olur, Коля штрафний пробив
Ну как можно было такого игрока просрать ?
Показать
olur, я прекрасно пам'ятаю як у нас він поров моменти пачками і програвав конкуренцію Беседіну в чисту. Це його рівень, на даному відрізку вистрілив, але не думаю що далі буде так само феєрити(приклад Тео), але бажаю удачі.
olur, я добре памятаю ті поодинокі матчі, коли Яремчук грав за основу Динамо, у т. ч. товариські і контрольні, бо спеціально уважно слідкував саме за його грою. Становище Романа в Динамо було хитким, висів на волосинці, пробитися в основу не вдавалося. У такій ситуації Яремчук мав би просто вигризати землю на полі. А він грав дуже мляво, все поров, начисто випадав з командної гри. Складалося враження, що він взагалі не хоче грати за Динамо. Чому так, треба у Романа питати. Ось і виходить, що в інших командах Яремчук може блиснути, а в Динамо - ніяк. І не тому, що тренери йому не довіряли. Навпаки, сподівалися на нього, але Роман все псував своєю бездарною грою.
olur, Теодорчика уже просрали)) Как забивал, так после каждого матча по сто комментариев, Суркис лох, Ребров лох, а как он за 25 матчей 5 мячей забил так уже чего-то те же умники не пишут, что просрали. Яремчук отыграл 10 матчей, половину в основе, во второй части прошлого ЧУ, забил 0 мячей. Сейчас видимо нашел подходящую команду.
Вот поэтому у Суркиса и нет денег
Показать
olur, да хватит считать чужие деньги. Живущие в Монако и летающие туда сюда чартерами, не самые бедные люди в Украине.
Ничего не найдено.