Комментарии пользователя:
Показать комментарии
Всего комментариев 103
Видно, що в Шапаренка щось з головою і ноги в синцях.
Показать
Вася, татуировки у него на ногах )
Більшість не підтримує жодного, але соціологи зараз дають 71.5% на Зеленського і 28.5 на Порошенка. Народ голосує проти, а не за.
Показать
Вася, логічно, бо підтримувати корупціонера і злодія можуть тільки недалекі люди.
А нічого, що ця статєйка надрукована після матчу? Чи потрібні U-21 Динамо такі послуги?
Показать
Вася, Це не послуги. Це просто люди захотіли заробити грошей на ставках) Тут Динамо думаю взагалі ні до чого хоча може і там хтось знав. Суть не в тому щоб Динамо набрало очки а в тому щоб зробити потрібний гандикап і заробити гроші на цьому.
Циганик написав письмо.
Показать
Вася, ні. особисто суркіс писав. мій кум бачив. хочуть відомстити мораєсу за те , що кинув ДК.

ну діти. наївні діти. їм не ффу чи країну очолювати і закони писати, а максимум різних сосок по теплих краях возити. хоча і тут вони тупі. знайти нормальну бабу не можуть. цепляють різних сосок (вірніше вони їх ) з чужими дітьми і тратять на них бюджетні гроші.
В першу чергу мораєс мав би піти в армію, трохи з сєпарами і москалями повоювати. І якщо виживе і ще захоче бути громадянином України - тоді будь ласка, якщо рівень гри буде відповідний, то можна й в збірну.
Показать
Вася, А татурированые любители мальдивов много в армии вовевали?
Ти, придурок, багатьох цікавить, скільки в складі українців. Бо з кротів нормальну збірну не зробиш. Грають кроти, а забивають динамівці. Сьогоднішні, чи вчорашні - це не важливо. А якщо і в Динамо гратиме один ширпотреб, то збірної у нас не буде. Може комусь цікаво дивитись тільки, як грає команда. Мені ж цікаво, хто в ній грає. Можна мати збірну, набравши до неї з усього світу, але збірною України її вже називати не можна.
Показать
Вася, очень сомнительно ...А хорваты ? Сборная будет сильна ,когда игроки будут играть в сильных чемпах , а в чем сила ЧУкра ? И Леон говорил не о сборной , о ЛЕ и ЛЧ , там другие критерии , чем у тебя )))
Але ж Суркіс казав, що хотів купити 2-х форвардів. Так хто ж був проти? Хто так хотів Соля, якого не буде до кінця сезону і з якого толку мало?. Відколи Хацкевич в команді - одні експерименти, провали і ніякого результату. Знову провалений сезон. Літом декого продадуть і все прийдеться починати спочатку. І так весь час. Нормальний тренер приходить і команда грає з тими гравцями, які є. Грає і виграє.
Показать
Вася, казати і робити дві різні речі. Твердо впевнений, що у Суркіса немає достатньо грошей для утримання клубу на достойному рівні.
Я теж спочатку подумав про Шапаренка. Але, мабуть, йому подобаються голубі.
Показать
Вася, так может это вас на мальчиков смазливых тянет, раз о Шапаренко думаете ? ))
тобто коли ви бачите перед собою короткострижену дівчину- ви впевнені, що вона рожева?)))
Вася, нет, он не такой как ты!
Такий патріот, аж смердить. Якби Челсі попався шахтьору, то він сказав би, що шахтьору сподіватись нема на що, хоча шахтьор сильніший, але через відсутність названих ним гравців буде дуже важко. Челсі фаворит.
Показать
Вася, він обідив твій шлактар??? Звони лохмету!
Підтримую Суркіса однозначно. Було гидко дивитись, як при трансляції з Греції в перерві (може і до початку матчу - не дивився) перед початком другого тайму іде реклама шахтьора, а не Динамо. Грає Динамо. То чий це транслятор. А на матчі в Києві коментатор говорить, що зібралось десь тисяч 25-30 глядачів. Було 50 тисяч. Те ж саме на матчі молодіжки з Ювентусом. Навіть мови не може буде. Потрібно мати якісну заміну цим каналам? Згоден. Канал 2+2 чим далі, тим гірший.
Показать
Вася, про 25-30 помоему было еще до свистка и визуально ни про какие 50 там и не пахло, а то, что пришли потом - это другое дело.
Ничего не найдено.