Комментарии пользователя:
Показать комментарии
Всего комментариев 17
Чудовий трансфер. Проте побачивши нарізки із Бельханда, здалося, що треба було забрати в Арсенала Олівє Жиру (який так і не заграв у Лондоні), а не Мбокані. І мали б прекрасну звязку Бельханда-Жиру. Хоча і так непогано.
Показать
ну знаешь, 17 мячей за новую команду- ето довольно так не плохо (ето на счет Жиру), думаю у его еще все впереди... не торопись с выводами!
Спочатку треба скинути баласт, який вже чітко сформувався (Кранчар, Аруна, Мехмеді, Алієв, Рафаель). За всіх можна виручити мінімум 15 млн., плюс зменшення в зарплатній відомості. І тільки потім думати про нових виконавців у середню лінію, а поки, що можна довіритись Безусу. Куди актуальніше питання захисту.
Показать
Рафаэль уже продан, а Алиев через пол года уйдет в любом случае.
Думаю краще на фланзі, так , як позиція менш відповідальна для подібної ротації. Он в Карпатах часто переводять гавців півзахисту на фланг захисту, причому досить успішно : Федецький, Ксьонз. А от в центр потрібен висококваліфікований виконавець.
Показать
Опорники тоже часто становятся ЦЗ либо навсегда, либо ситуативно. Тот же Михалик был опорником, Тимощук в баварии часто играл ЦЗ и т.д.
Комментарии по теме:
Чи тебе влаштовує фланговий захисник "а-ля Селін".
Показать
Согласен. Виде лучше играть справа в защите.
"где футболисты будут заниматься беговой работой." Надеюсь, про работу с мячом не забудут.
Вийде такий собі Селін, навіть гірше. Краще Віду ставити, все одно він в центрі ноль, а от справа ще більш-менш.
Показать
Ахах,ты серьезно?
Потрібен гравець, який добре грає головою. А то толку з тих стандартів, та й навісити немає кому.
Показать
Ну да.Велозу плохо подает.А Женя слишком низкий для штрафных.И Браун слабо головой играет.
Толковий гравець. Саме в такому руслі треба розвиватись. Я гадаю, що наш ринок це Голандія, Німеччина, Бельгія (хоча ідея з Мбокані не подобається, надіюсь помиляюсь), країни колишньої Югославії, а також на прикладі росіян варто спробувати скандинавів. А от в Латинській Америці варто прикривати лавочку, і не тому, що там немає гідних гравців, просто ми не вміємо зними працювати, пора змиритись з цим. До речі думаю Динамо варто орендувати з правом викупу Калініча (з Дніпра, або обміняти). По-перше варто мати в обоймі таранного центрфорварда, по-друге він краще всяких Рубенів, і по-третє він досить кваліфікований виконавець просто Дніпро не його команда, хоча починав непогано.
Показать
Так, бразильці стали дуже розбещеними, а от скандинави завжди були дисциплінованими, саме те, що потрібно БЛОХІНУ.
Комментарии по теме:
Щодо питання центрфорварда. Можна було б орендувати з правом викупу Калініча. Мені здається, що Динамо потрібно грати по схемі Баварії із суто таранним нападником. А Нікола все краще Рубена. І здається мені, що Дніпро просто не його команда, хоча починав сильно.
Показать
А какая схема Баварии: 4-3-3, 4-2-3-1 или 3-5-1????? Чтобы играть как Бавария, нужно иметь таких игроков, которые там играют!
Чому б не спробувати награвати Богданова на фланзі захисту. Думаю з такого трудяги можна зробити кваліфікованого "бека".
Показать
Может его в ворота поставить, ведь он трудяга? ААА???
А может лучше Хачериди слева попробуем? Тоже трудяга.Научится как-нибудь.
Комментарии по теме:
У матчі з Нюкаслом Папа якраз був кращим на полі серед харківян, гру читав прекрасно.
Показать
+100500! Якраз якби не він і Горяїнов, Металісту би прийшлось відразу забути про ЛЄ!!!
Ничего не найдено.