Комментарии пользователя:
Скрыть комментарии
Всего комментариев 400
devalko, головою стукнувся?
Показать
Dynamix, смотрим на факты. Кого и как разгоняли при Реброве. Покажи в основе хоть одного чернокожего. Береги голову.
Буковина, бачу вас дратує перемога Динамо з рахунком 6-0...
Показать
Я навіть Вам "-" поставив )) Ні, не в цьому справа. Навіть якби ми виграли 10:0, це нічого б не змінило, невже ж це не є очевидним? Просто зараз ми тішимось цією перемогою (я радий, що ми пермогли), і це закриває від нас справжню картину проблем. На самому початку ЛЧ я був задовлений групою, вважав, що воан для нас цілком прхідна. Звичайно, я не мав ілюзій, що ми на одній лівій пройдемо, але вихід був реальним. А що в результаті? У нас гри немає. Хай би ми останєє місце зайняли, але щоб було на що подивитись, щоб була перспектива реальна. А так перспеткив алише в надії, а підстав для неї - 0.
Буковина, кінцевий результат в будь-якому разі є незадовільним. Але хіба це означає, що цю новину не можна публікувати? Чи тут сказано про підсумки ЛЧ-сезону?
Показать
Звичайно, не означає, що цю інфу не можна публікувати. У мене складається враження вцілому від публікації: "не все так і погано". Звичайно, це тільки моє враження. Особливо з врахуванням, що мене мінусують )) А в результаті будемо тішитись і заспокювати себе тим, що менше всіх пропустили. Для мене особливо в цьому втіхи мало.
Буковина, хвалитись і "могут похвастаться" це різні речі. Чи ви цього не помічаєте???
Показать
Dynamix, Ви вважаєте, що одне слово "можуть" щось змінює у даному випадку? Якби я на початку напсиав не "для похвалитись", а для "для можуть похвалитись", то це містило б іншу ідею? І головне - це насправді робить солодшим кінцевий результат? Має бути легше від того, що десь таки підфартило і забили туркам 6 штук, але загалом (окрім першого матчу) грали дуже нездало? Звісно, кожен має право на власне бачення та почуття. Як на мене, наведена статистика зовсім не дає підстав для оптимізму, і якщо в команді не відбудуться зміни ( в тому числі кадрові), будемо радіти 2-му місцю в ЧУ (привід для того щоб мене мінусувати), і останні місця в єврокубках будуть данністтю.
Буковина, а хто хвалиться??? І де пише, що сезон в ЛЧ успішний???
Показать
Dynamix, цитата: "киевляне могут похвастаться неплохим достижением"
Не знаю як кому, але якось на фоні загальної картини у мене сприйнтятя таких слів, як знущання. Я розумію, що автор нітрохи не тролить, але маю відчуття гіркоти.

Цікаво, що до матчу я казав собі: "Навіть якщо виграємо 6:0 (насправді я не вірив у це), то це ніяк не змінить нічого".
кАНАЛ ушел в анал)))
Показать
Dynamix, он и не выходил оттуда
evgen, если тебя постоянно обзывают и поливают грязью, ты предлагаешь не реагировать? Даже побеждив на поле, кАНАЛы этого не признают...
Показать
Dynamix, да, ігнор - найкраща відповідь на випади ідіотів. Треба за регламентом транслятору давать інтерв'ю - без питань, вийшов подурачився, але спеціально в сторону цього каналу не треба нічого писати чи говорити. От розгромить кротів - це дійсно відповідь на їх випади, це їм пельки заткне.
Да я имею ввиду конкретно не ругань- а конкретно ситуацию, что на поле с игрой полная печаль, а вот в словесные перепалки вступаем с радостью!
Лично для меня - самый сильный ответ кротам будет не игнорить их и что то кричать в ответ - а прибить их на НСК , И ПРИБИТЬ КОНКРЕТНО, С ДУШОЙ!
И именно это будет самым правильным ответом на все действия!
Так с крысами(кротами) и надо поступать!
Показать
Dynamix, а на поле когда что то будем показывать? Или будем по примеру Зозули - на поле не сможем, так в соцсетях покуражимся( в данном случае с "Футбол")?
evgen, ты в каком году застрял, мальчик?
Показать
Dynamix, за мальчика спасибо. Ну а то, что ты не замечаешь того, что докатились до того момента, когда на полном серьёзе обсуждаем игры и силу противника,который лишь благодаря Коломойскому не идёт на вылет...
Или только мне одному видится, что в УПЛ кроме ДК,ШД и Зари и их личные встречи и обсуждать смысла то особого и нет? Мне просто становится немного грустно, когда кто то называет коллективы , кроме 3 мной названных, серьёзными соперниками.
budu, ты за какую команду болеешь?
Показать
Dynamix, он заслужил
А в Динамо как не прискорбно сейчас будет перестройка года так 2-5
С его зарплатой, лучше 20 молодых учить.

Ничего не найдено.