Комментарии пользователя:
Скрыть комментарии
Всего комментариев 374
Що до нього не доходить? За що він получив другу жовту картку? Я не можу зрозуміть. За те що просто махнув ногою в повітря? І цим він на нас і на команду наплював? Мабуть я чогось не розумію в цьому житті
Показать
А зачем вообще было махать? Давать повод судье? Или это единичный случай когда Хачериди получил карточку за неспортивное поведение? А его забеги к судьям постоянные? Мне такое не нравится, человек на поле отстаивает исключительно собственные интересы. И лично мне очень жаль этот человек лучший защитник Украины.
Відразу вибачаюсь за свої емоції, але після перегляду Профутбола трохи накипіло. Що Вацко, що Циганик, ви що осліпли чи у вас вже з головою проблеми???? Як спроба вдарити суперника?? Він навіть не в його сторону махнув ногою. Так давайте взагалі його кожен рух на полі будемо трактувать як спробу вдарити суперника. Може в нього судорга була, чи ще щось. Ні перед ким він не повинен вибачаться!! Це Реброва ще повинен вибачиться за свої слова, не розібравшись в справі. Він ще молодий тренер, не досвідчений, на емоціях можна чого завгодно наговорить. Але потрібно й вміти признавати власні помилки. Головне щоб Сергій Станіславович не став в позу і не зробив з Жені козла відпущення.
Показать
Прекратите, никто не делает из Хачериди "козла отпущения". Сергей все сделал правильно, требование к дисциплине должны быть для всех одинаковые, я уверен что подобное обсуждалось и на личных встречах и на командных собраниях, а также практически наверняка уверен что Хачериди со всем соглашался. Но если, извините, до человека не доходит? Как к нему относится по другому? Реброва можно хаять за многое - в команде, до сих пор есть проблемы с обороной и опорной зоной, но за конкретно этот инцидент - он извинятся не должен, потому как не Хачериди несет ответственность за результат.
+++++ Реброву стоит выдохнуть и поговорить с Женей!
"Днепр хочет получить...". ахахаа, та кого вже хвилює що там ти, Бєна, хочеш получить?? треба було продавать в Ліверпуль коли той пропонував реальні гроші. Сам винен. А Конопля правильно зробив, як до нього відносились, так і він...Земля кругла
Показать
давно говорил эта гнида за копейку мать родную продаст, он у страны только за этот год украл более двадцати ярдов гривен и никто ему ничего не может сделать так как имеет и бат.ручной и шантажирует что положит свой приват с наибольшей клиентской базой чего страна может и не выдержать, да он всё к чему прикасается рушит одни рейдерские захваты и разорения это его метод, и даже здесь тварь не постеснялась угрожать Жэке! Когда ж эта гнида колома уже сдохнет?
Складна гра, ще й гравці вийшли на пола якісь недоналаштовані. Поле - просто жах, про яку комбінаційну гру тут взагалі можна говорити? Морозюк сьогодні виглядав цікавіше, як я й писав після гри з шахтою, Колі краще грать в захисті проти середняків та аутсайдерів ЧУ. Петровіч пока не дуже впевнено виглядає, занадто просто. Мораєс подобається, ще виздоровіє Тео, і Мбо можна продавать без жалю. Судья, на мою думку, сьогодні відсудив на 5. Момент з Мігелем і обговорювати нема чого, рука була в природном положенні. Він просто фізично не міг прибрати її. Момент з Іщенком зовсім інший. Рука знаходилась в Не Природньому становищі, не зрозуміло чому в своєму воротарському майданчику він витягує горизонтально руку. Ще й по тому як він забирав руку було ясно, що був дотик до м"яча. По червоній потім Іщенку теж все зрозуміло. Даніло теж заслужив на червону, хай хоть 10 раз він зіграв в м"яч, але летіти шипами прямою ногою в голову противнику ну ні в які рамки не вписується. Всіх з перемогою!
Показать
І вас з перемогою:)
"28-летний форвард Говерлы Игорь Худобяк решил внести любопытное изменение в свою карьеру – в новом сезоне украинец будет выступать не под своим настоящим именем, на футболке Худобяка будет красоваться надпись "Халк". На официальном сайте Премьер-лиги это прозвище фигурирует рядом с фамилией Худобяка – остается пожелать нападающему Говерлы такой же результативности и трансферной стоимости, как у его бразильского коллеги."
Показать
Уже написал бы ПЕЛЕ А вообще придурок Другого я не подберу.
Перестаньте ви поносить команду після кожного негативного результату, вас і вболівальниками назвати тяжко, глори недороблені!!! Вже їм і Ребров не такий, і Ігор Михайлович, хоча ще півтора місяці назад на руках були готові їх носить! Я б навіть сказав що зіграли не погано як для першого матчу в сезоні. Грали дві рівні команди, з однаковими шансами на перемогу. А в кінці навіть перебігували кротів, ну трішки не пощастило дожать (штанга від Ярмоли і поперечина від Мораєса), а супернику пощастило. Те що ми вже котрий матч граємо на рівних з командою, яка за останні 5 років 3 рази виходила в плей-офф Ліги Чемпіонів - це вже показник! І це лише за Один Рік повноцінної роботи Реброва. В нього ще буде не одна набита шишка, і з цим потрібно змиритись. Ленса жаль відпускать, був одним із кращих в минуломі сезоні, і рівноцінної заміни йому зараз навіть приблизно нема. Дуже надіюсь що на його позиції будуть Мякушка награвать ( ну якщо нікого не куплять на заміну). А Ленсу хочеться тільки подякувать і побажать успіхів у новій командні. Морозюк дуже сиро виглядає. З такою грою випускать його тільки проти аутсайдерів і тільки в захисті. Мораєс сподобався, дуже старався, думаю буде з нього толк. Всі інші зіграли на своєму рівні.
Показать
+
Рудько більш за все що в Говерлу піде на місце Коваля. По Ягодінскісу пока не ясно. Ці гравці поки що не були заявлені на сезон, тому і прибрали їх профілі
Показать
Вот вы пишите Рудько пойдет в "Говерлу". А что будет делать Коваль? Третьим вратарем будет? Играть за молодежку? )) Ну-ну.
А их и нет возможности пока заявить, так как заявка "А" у нас полна. А они только по этой заявке могут быть внесены в список, ибо в заявку "Б" уже в силу возраста не пролазят. Возможно, если кого-то из списка "А" отзаявят, то и Ягодинскиса в заявку добавят.
Шовковський - Віда(Морозюк),Даніло,Драговіч,Антунеш - Рибалка - Ярмоленко,Мігель,Сидорчук,Ленс - Мораєс
Показать
Віда під питанням
Думаю якраз ПСЖ для Ярмоли буде не поганим варіантом. Найкращий клуб серйозного чемпіонату, постійні виступи в ЛЧ. Гра поряд таких світових майстрів як Ібра, Давід Луіс, Тіаго Сілва, Кавані, Пасторе.
Показать
Согласен. Придерживаюсь того же мнения. Плюс, это отличная адаптация к Европе
Драговіч в Баварії точно не загубився б.
Показать
не знаю, мне кажется, что Хачик, как защитник - надёжней Драговича, и Хачик тоже - далеко не Чивадзе или Головко
Ничего не найдено.