15 травня 2009 16:10
8

Сергей КУЗНЕЦОВ: "Надеюсь, что в матче с "Динамо" негативная серия прервется"

Розмова з нападником і кращим бомбардиром «Карпат».

- Як гадаєш, те, що кияни уже стали чемпіонами України, не розхолодить команду Юрія Сьоміна?

- Ну чому ж? Навпаки - в останніх поєдинках динамівці, гадаю, могли грати із чималим тягарем відповідальності, адже хотіли швидше стати чемпіонами. Тепер уже можуть розслабитися і зіграти вільніше. Але і ми прагнемо будь-що перемогти і перервати семиматчеву антисерію «Карпат».

- Тобі особисто, мабуть, хотілося б перервати власну безгольову серію? Як там казав у рекламі – «гостей зі столиці зустрінем голами!»

- Безсумнівно – час уже забивати. Дуже хочеться перервати цю нещасливу серію – я ж мав чимало моментів, але реалізувати їх ніяк не міг. Сподіваюся, що у матчі з «Динамо» ця серія перерветься.

- Ти серед усіх карпатівців, мабуть, найчастіше говориш про важливість підтримки вболівальників. На матчі з «Динамо» можна очікувати, якщо пригадати попередні протистояння команд у Львові, багато глядачів…

- Дуже хочу, щоб так і сталося! Вважаю, що підтримка вболівальників - чи не найважливіша складова успіху будь-якої команди. Хочеться у матчі з «Динамо» довести, що усі наші попередні невдачі були лише прикрою випадковістю.

- Наважишся спрогнозувати рахунок вашого поєдинку з «Динамо»?

- Принципово на поєдинки, в яких бере участь моя команда, прогнозів не даю. Можу лише пообіцяти, що в цій грі ми викладемося на усі 100%!

Сергей 01:06 16 мая 2009 А ДИНАМО то большими буквами написал:)
НетДинамоНетМеня 17:32 15 мая 2009 Я думаю ошибка в этом названии, равносильна, ошибке саперу! ДИНАМО!
це хіба погано?на Динамо рівняються,його поважають...і дуже будуть раді навіть виграти не в основного складу...Потім будуть згадувати з посмішкою...

чого тільки з Динамо?забув як вони грали з Дніпром,Шахтарем,Металістом,МетаДон і т.д.?

Да нет, я все помню:МД1:0К, К1:1Ш, К0:0Д, К0:2М, К1:1МД, Ш1:0К, Д1:0К, М1:1К. Но по словам игроков для них был, есть и будет только один авторитет - ДИНАМО!!!

Карпаты+ДЫНАМО+Днепр=LOVE!
чого тільки з Динамо?забув як вони грали з Дніпром,Шахтарем,Металістом,МетаДон і т.д.?
что за абориген писал статью? не уже а вже!!!11
Как я понимаю у всех команд тактика на сезон одна - пройти его как нибудь, а с ДИНАМО выложится на все 100%. PS: Мечтать не вредно!