20 квітня 2024 08:35

Гріліш про результативність: "Сіті" купив мене за 100 млн не для того, щоб я став Холандом. Сьогодні всі одержимі статистикою. Клуб знав, як багато я можу запропонувати в інших аспектах"

Джек Гриліш поділився думками щодо своєї результативності в «Ман Сіті».


«Говорити про голи та результативні передачі дивно, тому що «Манчестер Сіті», очевидно, купив мене за 100 мільйонів фунтів, і я не думаю, що колись забивав більше восьми голів за один сезон. Це показує, що вони купували мене не для того, щоб я став Ерлінгом Холандом, таким божевільним бомбардиром.

Очевидно, я хочу забивати більше. Хто б не хотів? Ми футболісти і це найкраще, що ми можемо робити. Думаю, що я не забивав більше восьми голів за весь час у Прем'єр-лізі, тож вважаю, «Сіті» знав, як багато я можу запропонувати в інших аспектах. Сьогодні всі так одержимі статистикою.

Як на мене, найголовніше – грати та перемагати. Минулого сезону, наприклад, я зіграв багато матчів, але думаю, що забив лише п'ять голів і зробив 10-11 передач. Це не так багато, але я грав велику роль у матчах.

Коли я був у «Віллі», були часи, коли я забивав 8 голів і робив 15 передач або щось таке, тобто їх було більше, але я нічого не виграв. На який сезон я озираюсь назад, думаючи, що він був успішним? Минулий.

Коли я граю, перебуваючи у правильному ритмі, відчуваючи себе важливим для команди, і ми разом щось виграємо, тоді це має значення. Коли розмовляєш із гравцями, які вже завершили кар'єру, вони всі кажуть, що головне – це вигравати трофеї. Це те, на що ви озираєтесь.

Мені 28 років, і я хочу виграти якнайбільше, перш ніж завершити кар'єру, коли б це не сталося. Сподіваюся, до цього ще довго, але мета полягає в тому, щоб виграти якнайбільше з цим клубом», – заявив півзахисник «Сіті».