15 квітня 2024 13:15
1

ЗМІ: "Баварія" та "Барселона" хочуть підписати Циганкова

Мюнхенська Баварія поклала око на українського вінгера Віктора Циганкова, одного з лідерів Жирони. Також футболіст цікавий іспанському гранду.


Віктор Циганков привернув увагу кількох відомих клубів, підкресливши свою якість та потенціал у європейському футболі після чудового року під керівництвом Мічела.

Циганков, який розпочав свою кар'єру в київському Динамо, потрапив у сферу інтересів Барселони та Баварії. Всесвітнє визнання величезного потенціалу вінгера є відображенням його визначної гри, в якій він продемонстрував свої бомбардирські здібності та вміння розбалансувати поле.

Враховуючи інтерес Баварії до гравця, уболівальники Барселони з нетерпінням чекають на результат цієї ситуації.

Як повідомляє fitxajes, Барселона зіткнеться з конкуренцією з боку німецького гранда у своєму прагненні отримати Циганкова до початку сезону 2024/25.

Це може стати однією з найгучніших угод літнього трансферного вікна, і Барселона має намір не прогаяти можливості підписати талановитого футболіста.

26-річний Циганков провів у поточному сезоні 28 матчів, у яких забив шість голів і зробив чотири результативні передачі.


Жирона зіграла 31 поєдинок, набрала 65 очок і посідає третє місце у турнірній таблиці Ла Ліги.
Виктор конечно блеск -главное здоровья ему