12 квітня 2024 09:36
2

Скандальну зірку "Динамо" засудили за домашнє насильство: його колишня дівчина відверто відреагувала на вирок

Ольга Янчук, яка є ексдівчиною Жерсона Родрігеса, в ексклюзивному інтерв’ю сайту Sport-express.ua прокоментувала останні новини щодо проблем футболіста із законом.


Янчук заявила, що досі знаходиться на постійному контакті із Родрігесом, і той її запевняє, що в нього все гаразд.


«Я в курсі усіх ситуацій. Насправді багато пишуть неправдивого. Зараз він тренується у Словаччині, і в нього все добре. У наступному матчі він повинен грати. Коли я все це читаю у ЗМІ, то також ставлю йому питання. Він відповідає: «Можеш нічого не читати. Питай напряму в мене. У мене все добре».


Також вона поділилася інформацією про те, чи справді її колишнього бойфренда тепер збираються виключити зі збірної Люксембургу.


«Наскільки я знаю, то ситуація зараз 50/50. Від Жерсона я не чула, що це вже прийняте рішення. Я все ж відштовхуюся не від новин у пресі, а від його слів».


Однозначно сформулювати, у якому статусі вони нині перебувають із Родрігесом, Янчук не змогла.


«Та ми й самі не знаємо (сміється, – прим. SE). У нас все вагається туди-сюди. Точно сказати, що разом, я також не можу. У нас збереглися дуже хороші стосунки. Скоро із малим збираємося до нього летіти. У Словаччині я жити поки не готова. Мені подобається Київ. Однак подивимося, як піде».


Наостанок дівчина відповіла, чи застосовував футболіст до неї фізичну силу, адже його визнали винним саме у домашньому насильстві.


«Ні. Тому мені було дуже важко повірити в цю інформацію. Я його захищала та навіть в інстаграмі записувала сторіс, де казала, що не вірю, що він комусь міг завдати шкоди. Хоча його визнали винним. Я була шокована, бо на мене він ніколи руку не підіймав», – сказала Янчук.


Зазначимо, що пара почала зустрічатися після переходу Родрігеса до Динамо влітку 2019 року;


Восени 2020-го в них народився спільний син – Жерсон;


Нині 28-річний Родрігес на правах оренди виступає за Слован (шість матчів, чотири голи, один асист);


Його контракт із Динамо чинний до завершення наступного сезону.

"Я була шокована, бо на мене він ніколи руку не підіймав"
Оля кобета моцна. І форхенд з бекхендом добре поставлені. Спробував би Жерсон на неї руку підняти. Довго шукав би п'ятий кут.
Якщо вже цей - "зірка", то...