12 квітня 2024 09:27

Даніеле де Россі: "Перед матчем з "Міланом" сказав гравцям, що вірю в них"

Головний тренер «Роми» Даніеле де Россі підбив підсумки перемоги у виїзному матчі 1/4 фіналу Ліги Європи над «Міланом» (1:0).


«Я думаю, що протягом 60-70 хвилин ми дуже добре контролювали м'яч. Ми витягували їх на себе, а потім створювали простір для атак.


Я думаю, що це був найкращий виступ Ромелу відтоді, як я тут. Ми схильні судити про нападників за тим, чи забивають вони голи, але він наполегливо боровся, тримав м'яч, робив усе, що я хочу від нього бачити.


«Мілан» має силу зліва, яка дозволила їм домінувати в іграх в останні роки, тому ми вирішили зробити зміни. Зазвичай там грає Пауло Дибала, але Браян Крістанте теж допомагав і завжди був готовий підстрахувати Рейндерса.


Вам потрібні гравці, які відкриті до різних речей, які не зациклюються на певних ролях. Коли я сказав Ель-Шаараві, що хочу поставити його праворуч, його мова тіла одразу була позитивною. Я знав, що він впорається.

Впевненість має величезне значення, ви просто бачите це по мові тіла на тренуваннях і на полі. Менталітет, техніка і тактика - все це пов'язано в один ланцюжок. Я сказав гравцям, що вірю в них перед цим матчем», – сказав де Россі.