11 квітня 2024 18:05

Тренер "Жирони": "Наша мрія - потрапити в Лігу Чемпіонів за підсумками цього сезону"

Керманич іспанської Жирони Мічел поділився думками про завдання своєї команди в цьому сезоні.


За словами місцевого спеціаліста, його підопічні мріють про потрапляння в Лігу Чемпіонів, тож, було б добре втілити цю мрію в реальність.
"Перемога в наступному турі гарантує нам участь в єврокубках? Це реальність великого проекту футбольного клубу Жирона. Я беру участь у цьому проекті, і для мене це вражаюча річ. Тепер це реальність, і тепер наша мрія - грати в Лізі чемпіонів.

Я сподіваюся досягти цього в кінці сезону. Це правда, що я очолив клуб три роки тому, і бути в Європі наступного року - це неймовірний подвиг для нас. Це говорить про те, наскільки добре клуб працює. Ми повинні продовжувати в тому ж дусі".

Атлетіко, Реал і Барселона є нашими прямими конкурентами за потрапляння до Ліги чемпіонів, але не за те, щоб виграти Лігу.

За перемогу в Ла Лізі суперництво йде між Барсою, Реалом та Атлетіко. Решта команд повинні боротися за інші речі. Ми ведемо боротьбу, якої ніхто не очікував, і, за нашими власними переконаннями, ми потрапимо до Ліги Чемпіонів", - заявив Мічел.

Нагадаємо, що в цю суботу, 13 квітня, Жирона зіграє з мадридським Атлетіко. Матч відбудеться о 15:00 за київським часом.