10 квітня 2024 17:10

Анрі про Холанда: "Він завжди стоїть пліч-о-пліч із захисником - так важко отримати м'яч. Я завжди створював дистанцію, укривав м'яч"

Тьєррі Анрі пояснив, що Ерлінг Холанд робить неправильно на полі.


"Ман Сіті" вчора зіграв унічию з "Реалом" на виїзді (3:3) у першому матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. Форвард «городян» Холанд не зробив результативних дій у жодному з трьох матчів проти «вершкових».


«Я бачив нападників, які не забивали, але завжди грали дуже добре на команду на виїзді, робили все, що команді потрібне у гостьовому матчі. Або навіть удома. Але найчастіше про форварда судять із голів.

Люди можуть удосконалюватися, я вірю в це. Але є одна річ, яку він робить не дуже добре: він завжди стоїть пліч-о-пліч із захисником і так рухається, але так важко отримати м'яч. Я завжди створював дистанцію [між собою та захисником] – так суперник не міг підібратися до м'яча, і його можна вкривати.

А далі все залежить від вашої майстерності. Але форвард не може дозволити захиснику охопити себе, ви повинні першим прихопити його, а потім наполягати на своєму», – сказав колишній форвард «Арсеналу» Анрі в ефірі CBS Sports.