8 квітня 2024 14:15

Каррагер вважає "МанСіті" фаворитом гонки за титул АПЛ: "У них найкраща команда. З Холандом і де Брюйне їх атака на рівень краща за атаку "Ліверпуля" та "Арсеналу"

Джеймі Каррагер порівняв «Ман Сіті», «Ліверпуль» та «Арсенал» у гонці за титул АПЛ.

«Якщо «Арсенал» чи «Манчестер Сіті» зіграють на «Олд Траффорд» так само, як і «Ліверпуль», вони виграють.

«Усі команди різні. Я думаю, що «Манчестер Сіті» – найкраща команда. «Арсенал» на даний момент найкращий в обороні, а у «Ліверпуля» більше голів та хаосу. «Манчестер Сіті» безперечно краще в плані контролю, як і «Арсенал».

Попереду дуже довгий шлях. Я вірю, що «Арсенал» втрачатиме очки. У них бувають матчі, в яких вони не забивають, тоді як Ліверпуль завжди забиває.

«Щоб «Ліверпуль» виграв чемпіонат, їм потрібно, щоб «Арсенал» та «Манчестер Сіті» зустрілися один з одним у півфіналі Ліги чемпіонів. Це може допомогти Ліверпулю в гонці.


Я завжди вважав "Ман Сіті" фаворитом перегонів, навіть коли вони відставали на кілька очок. Я, як і раніше, вважаю, що саме їх треба зупинити, щоб стати чемпіоном.

Повернення Холанда і де Брюйне було страшним. Коли ці двоє зіграються, атака «Сіті» стає на рівень кращою за атаку «Ліверпуля» та «Арсеналу», – сказав колишній гравець «Ліверпуля».