5 квітня 2024 13:52

"Суркіс за 40 мільйонів особисто привезе Шапаренка": журналісти оцінили перспективи хавбека "Динамо" покинути УПЛ

Журналісти Сергій Болотніков та Андрій Сеньків поділилися своїми думками щодо можливого трансферу Миколи Шапаренка із київського Динамо до європейського клубу.

Сергій Болотніков вважає, що якби президент Динамо Ігор Суркіс отримав офіційну пропозицію по хавбеку киян Миколі Шапаренку в 40 мільйонів євро, то трансфер би відбувся миттєво.


«Наполі? Чи хто там давав 40 лямів за Судакова, а Шахтар відмовив? Я думаю, що якщо ви зараз звернетесь до Ігоря Суркіса, то він за 40 лямів особисто привезе Шапаренка і ви не пошкодуєте».


Однак Андрій Сеньків вважає, що ніхто зараз не готовий віддавати такі кошти за Шапаренка, адже він нещодавно відновився від травми та має лише рік контракту із Динамо.


«Зрозуміло, що за таку суму Шапаренка ніхто не продасть. У нього рік до завершення контракт і за такі гроші за гравця, який недавно поламався з УПЛ ніхто не дасть. Думаю. Що це не реально. Дадуть 15 максимум», – заявили журналісти в ефірі «KDK».


Микола Шапаренко провів цього сезону 18 матчів у складі команди Олександра Шовковського, у яких зумів відзначитися п’ятьма асистами та забити три голи.