5 квітня 2024 12:39

"Баварія" припиняє співпрацю з технічним директором клубу

Мюнхенський клуб та Марко Неппе домовилися про припинення співпраці за обопільною згодою після 10 успішних років. Функціонер приєднався до "Баварії" з леверкузенського "Байєра" 1 липня 2014 року і останнім часом обіймав посаду технічного директора.


"Я хотів би подякувати Марко Неппе за цю тривалу співпрацю. За цей період ми відсвяткували багато успіхів і під керівництвом Марко Неппе ми відкрили видатні таланти, такі як Альфонсо Девіс та Джамал Мусіала, які виросли в Мюнхені до гравців світового класу. Він був важливим фактором у плануванні складу і, не в останню чергу завдяки своїм чудовим зв'язкам, також у здійсненні багатьох трансферів. Ми бажаємо Марко Неппе всього найкращого в майбутньому", - заявив генеральний директор "Баварії" Ян-Крістіан Дрезен.


37-річний Неппе починав кар'єру в Мюнхені як скаут. Через три роки його підвищили до керівника відділу, а з грудня 2021 року він обіймав посаду технічного директора. З 2014 року "Баварія" виграла дев'ять титулів Бундесліги, тричі - Кубок Німеччини і шість разів - Суперкубок. У 2020 році "Баварія" перемоги в Лізі чемпіонів, Суперкубку УЄФА та Клубному чемпіонаті світу ФІФА.