30 березня 2024 16:57

"Ньюкасл" вирвав перемогу у "Вест Гема", поступаючись 1:3 до 76-ї хвилини

На Сент-Джеймс Парк Ньюкасл приймав Вест Гем в першому матчі після міжнародної павзи.


Господарі швидко відкрили рахунок. Вже на 6-й хвилині Ісак відзначився з пенальті. Втім, команда пішла на перерву геть в іншому настрої. Вест Гем зумів реалізувати дві нагоди в першому таймі: спочатку Антоні засмутив господарів, а наприкінці першого тайму Кудус вивів лондонців вперед.


Здавалось, на початку другого тайму Боуен нокаутував Ньюкасл, забивши третій м'яч. Втім, "сороки" знайшли в собі сили на неймовірний камбек.


На 77-й хвилині Ісак скоротив відставання, знову відзначившись з одинадцятиметрової позначки. А згодом був бенефіс Барнса, який з'явився на полі на 67-й хвилині.


Англієць забив на 83-й та 90-й хвилинах, встановивши остаточний рахунок матчу — 4:3.


Господарі догравали в меншості через вилучення Гордона, проте це не завадило їм втримати перемогу.


Ньюкасл на 8-й позиції та впритул наблизився до Вест Гема, який має на один бал більше і розташувався на одну позицію вище.


Ньюкасл Юнайтед — Вест Гем 4:3

Голи: Ісак, 6, 77, Барнс, 83, 90 - Антоніо, 21, Кудус, 45+10, Боуен, 48


Ньюкасл Юнайтед: Дубравка — Лівраменто (Альмірон, 56), Ласеллс (Крафт, 17), Шер, Берн — Лонгстафф, Бруно Гімараес, Віллок (Голл, 57) — Мерфі, Ісак, Гордон


Вест Гем: Ареола (Фабіанські, 46) — Цоуфал (Інгз, 90), Мавропанос, Зума, Емерсон Палмьєрі — Ворд-Праус (Джонсон, 84), Соучек — Лукас Пакета — Боуен, Антоніо (Філліпс, 69), Кудус


Попередження: Гордон, Ісак — Соучек


Вилучення: Гордон, 90+4