30 березня 2024 08:13

Юрген Клопп: "Ліверпулю" треба ігнорувати створюваний ЗМІ хаос. Після будь-якої гри ви кажете: "Ви виграли, ви програли, тепер ви чемпіони, тепер у вас немає шансів"

Юрген Клопп відповів на питання про стратегію успіху на відрізку сезону, що залишився.


«Віддавати всіх себе та ігнорувати хаос, який ви [ЗМІ] намагаєтесь створити після кожної гри. Після будь-якої гри ви кажете: «Ви виграли; ви програли; тепер ви чемпіони; тепер ви вибули; тепер у вас немає шансів; тепер ви повинні зробити те». Потрібно просто це ігнорувати. Відгородитися від усього та йти вперед.

Ми повинні викладатись по максимуму в кожній грі. Вдома та на виїзді. Це все нелегко, і кожному потрібен успіх з відсутністю травм. Нам не щастило досі, але хочеться сподіватися, хлопці повертаються. Вони нам потрібні. Потім потрібно знайти спосіб виграти будь-яку гру.

Ми знайшли спосіб грати, який нам личить. До перерви у нас були матчі проти "Манчестер Сіті" та "Манчестер Юнайтед", і в деяких відрізках цих зустрічей ми показали нашу найкращу гру в сезоні.

Тепер ми повернулися. Я хотів би сказати, що ми повернулися з новою енергією, але хлопці мали ігри. Ми граємо в неділю, ми маємо достатньо часу, щоб відновитися [після перерви у збірній], так що вперед», – сказав головний тренер «Ліверпуля».