29 березня 2024 19:45

Карло НІКОЛІНІ: "Україна може стати темною конячкою на чемпіонаті Європи"

Тренер з фізичної підготовки «Шахтаря» Карло Ніколіні прокоментував вихід збірної України на Євро-2024.


«Україна дуже хотіла пройти кваліфікацію в тому числі через усе, що відбувається за межами футболу. Я думаю, що Україна може стати темною конячкою на чемпіонаті Європи. Це молода команда з цікавими гравцями.


Кваліфікація також дає надію країні, яка може порадіти завдяки спорту. Україна - команда, яка може грати з різними схемами, ми це бачили, оскільки вони грали в одній групі з Італією. В України є талант і тактика, 7-8 гравців виступають в Англії, і ті, хто зі мною в «Шахтарі», завжди виходять у Лігу чемпіонів.


Ребров на лаві запасних і Шевченко на чолі Асоціації привносять досвід та авторитет. Рівень виріс, і, повторюся, деякі гравці справді талановиті. Вони великі професіонали, на кожній позиції є важливі гравці, а 2-3 є феноменами, як на мене.


Також у них є два дуже сильних воротаря. Судаков? Вчора (проти Ісландії – прим.) він провів важливий матч. Я дуже пишаюся його прогресом. Мати 7 гравців «Шахтаря» в збірній плюс усіх тих, хто пройшов (через клуб – прим.), мене дуже тішить, і я був радий результату проти Ісландії», - сказав Ніколіні для TvPlay.


Євро-2024 пройде з 14 червня по 14 липня. Суперниками збірної України по групі E стануть Бельгія, Словаччина та Румунія.


Фото - сайт ТК Футбол 1/2/3