29 березня 2024 15:47

Алонсо залишиться в "Байєрі": "Моя робота ще не закінчена"

Хабі Алонсо розповів, де працюватиме наступного сезону.

«Минулого тижня у мене відбулася хороша розмова з Сімоном Рольфесом та Фернандо Карро (директорами «Байєра» – Sports), під час якої я сказав їм, що продовжу роботу в леверкузенському «Байєрі».


Я відчуваю, що це місце для мене. Я почуваюся добре як молодий тренер.


Моя робота у «Байєрі» ще не закінчена. Я хочу допомагати клубу, допомагати гравцям розвиватися, у клубу чудове керівництво, тут все фантастично. Я все ще молодий тренер, але думаю, що це найкраще рішення для мого майбутнього. Я не поспішав із рішенням і впевнений у ньому.


З мого боку було б неправильно говорити про інтерес інших клубів на цьому етапі. Що важливо для мене як тренера, то це те, що тут я почуваюся комфортно.


Ми хочемо розвиватися далі якнайдалі. Звичайно, це чудовий сезон, але ми хочемо продовжувати ставити високі цілі у всіх змаганнях.

Хочемо зберегти кістяк команди, а також думати про довгострокову перспективу. Проте зараз основна увага, як і раніше, зосереджена на найближчих матчах.


Я поінформував свою команду про ухвалене рішення. Це був звичайний день, ми повинні підготуватися до гри, яка пройде у ці у вихідні. Після цієї прес-конференції я буду повністю зосереджений на ній.

Гравці добре реагували на чутки протягом усіх неспокійних тижнів», – сказав Алонсо.


Раніше повідомлялося, що у призначенні іспанського фахівця зацікавлені "Ліверпуль" та "Баварія", "Реал" також стежить за своїм колишнім гравцем.