27 березня 2024 22:22

"Він не хотів відпускати Ракицького в збірну України": журналіст розкрив ім’я винуватця дивних травм гравця "Шахтаря"

Журналіст Віктор Вацко прокоментував ситуацію із неприїздом півзахисників Шахтаря Дмитра Криськіва та Артема Бондаренка до олімпійської збірної України на товариський поєдинок проти Японії (0:2).


Офіційна позиція «гірників» полягала у тому, що ці гравці травмовані. Однак ЗМІ на наступний день після гри повідомили, що хавбеки готові повернутися до основної групи.


У зв’язку із цим Вацко пригадав давній кейс Ярослава Ракицького.


«В нас вся вболівальницька спільнота спльовувала, що Ракицький постійно травмувався перед товариськими матчами збірної України. У важливих матчах він грав, а коли «товарняки» – у нього вічно якісь травми».


За даними журналіста, насправді це було рішення головного тренера Мірчі Луческу.


«Так от мені розповідали кілька футболістів, які грали в той час в Шахтарі, що Ракицького просто не хотів відпускати в збірну Луческу».


Вацко пояснив позицію Містера.


«Він вважав, що тренувальний процес у збірній низької якості й Ракицького після повернення треба ще два тижні в порядок приводити, в тонус після тієї «розслабухи» в тренувальному процесі й навколофутбольному», – сказав журналіст у програмі YouTube-каналу «Вацко Live».


При цьому журналіст додав, що за його інформацією Криськів і Бондаренко справді були травмовані і не могли грати за олімпійську збірну України.