23 березня 2024 08:22

Владислав КАБАЄВ: "Перше, що призвело до мого трансферу в "Динамо" – обставини. Коли почалася повномасштабна війна, з клубу пішли три легіонери, які грали на моїй позиції"

Хавбек "Динамо" Владислав Кабаєв висловився про перехiд в "Динамо" та про свій вік.


- В «Динамо» доволі рідко переходять футболісти з клубів УПЛ, старші за 25 років. Як правило, селекція клубу активніше спостерігає за молодшими гравцями. Чи не вважаєш, що твоє запрошення в «Динамо» – винагорода за твою роботу в попередніх клубах – 100 матчів за «Зорю», 50 матчів за «Чорноморець»?


- Я надміру самокритичний. Перше, що призвело до мого трансферу – обставини. Коли почалася повномасштабна війна, з «Динамо» пішли троє легіонерів, які грали на моїй позиції – де Пена, Вітіньйо, Вербич. Хоча були хороші футболісти на цій позиції в інших клубах, але обрали мене – значить, я на це заслуговував. Я хотів потрапити до «Динамо» дуже сильно. І навіть коли я був гравцем «Зорі» під час тренерства Скрипника, я добре грав проти «Динамо». Я добре дружив з Тимчиком. З Миколенко я не знайомий особисто, але мені казали, що він добре відгукувався про мене. Тому ще за два роки до цього трансферу я вже мріяв сюди потрапити.