22 березня 2024 16:48

Роберто Моралес та Вадим Шевякін коментуватимуть матч Україна - Ісландія у відборі на Євро-2024

Вже у вівторок, 26-го березня о 21:45 на збірну України чекає найважливіший матч весни – проти збірної Ісландії за місце на Чемпіонаті Європи УЄФА з футболу 2024.


В півфінальному матчі плей-оф проти Боснії і Герцеговини збірна України змусила понервувати всіх. Проте вихід на поле Романа Яремчука повністю перевернув гру. Вийшовши на заміну на 81 хвилині, він зрівняв рахунок на 85, а на 88 – відзначився гольовою передачею на Артема Довбика, що поставила крапку в цьому драматичному матчі. Своєю чергою в паралельному матчі Ісландія дуже впевнено переграла збірну Ізраїлю. Пропустивши першими з пенальті, вони відповіли чотирма мʼячами, три з яких записав на свій рахунок Альберт Гудмундссон.

Статистика проти ісландців у відборах на Євро говорить на нашу користь: одна перемога та одна нічия. Втім, в останньому протистоянні у відбірковому турнірі на Чемпіонат світу 2022 ми розписали одну нічию та поступились у одному матчі.

MEGOGO показуватиме матч в інтернеті ексклюзивно на власному каналі «MEGOGO Футбол Перший», у розділі «Спорт» та на спеціальному поп-ап каналі, що з’явиться на сервісі в день події. Перегляд буде доступний за передплатами «Максимальна», «Спорт» або «Оптимальна».

Також прямий ефір гри можна подивитися на місцевих телеканалах Суспільного Мовлення (наприклад, Суспільне Львів, Суспільне Черкаси, Суспільне Чернівці тощо) у цифровому ефірі T2, кабельних мережах та IPTV (крім OTT*).

Початок передматчевої студії на MEGOGO вже о 20:20, гості якої будуть повідомлені згодом. Матч на обидвох платформах коментуватимуть Вадим Шевякін та Роберто Моралес, коментатор MEGOGO та військовослужбовець Збройних Сил України.

* Трансляція місцевих телеканалів Суспільного Мовлення на ОТТ-сервісах, які не мають прав на показ відбіркового циклу на Чемпіонат Європи 2024 року, буде обмежена.

Нагадаємо, медіасервіс MEGOGO – офіційний мовник відбіркового циклу на Чемпіонат Європи-2024.