21 березня 2024 20:53

Рубіалес готовий співпрацювати зі слідством у справі про контракт RFEF із Саудівською Аравією. Ордера на його арешт не було

Луїс Рубіалес готовий співпрацювати зі слідством у справі про корупцію у RFEF.


Учора в штаб-квартирі Королівської іспанської футбольної федерації відбулися обшуки у зв'язку з ознаками корупції та відмивання грошей, виявленими в угоді з Саудівською Аравією про проведення в країні Суперкубку Іспанії. Вивчаються різні контракти, підписані в період з 2018 по 2023 рік, у тому числі угода з Саудівською Аравією. Також обшуки пройшли більш ніж у 10 будинках, у тому числі у будинку Рубіалеса у Гранаді, було затримано 7 осіб.


Крім того, з'явилася інформація про видачу прокуратурою Іспанії ордера на арешт Рубіалеса – повідомлялося, що зараз він перебуває в Домінікані.


ESPN із посиланням на іспанського чиновника спростовує інформацію про виданий ордер на арешт Рубіалеса, незважаючи на те, що колишній глава RFEF також перебуває під слідством. Стверджується, що Рубіалес планує вилетіти разом із сім'єю з Домінікани до Іспанії 6 квітня – він готовий співпрацювати з владою під час розслідування. Також повідомляється, що четверо затриманих під час обшуків згодом було відпущено.