21 березня 2024 19:23

Рубіалес може купити будинок в Домінікані, щоб оселитися там або проводити більшу частину року. В Іспанії видано ордер на арешт екс-глави RFEF

Екс-глава RFEF Луїс Рубіалес може оселитися у Домінікані.


20 березня Громадянська гвардія Іспанії провела обшуки у будівлі Королівської іспанської футбольної федерації (RFEF). Вивчаються різні контракти, підписані в період з 2018 по 2023 рік, у тому числі угода з Саудівською Аравією. Також обшуки пройшли у понад 10 будинках, у тому числі в будинку Рубіалеса в Гранаді. Повідомлялося про 7 затриманих.

Самого екс-президента RFEF не було затримано, оскільки вже близько місяця перебуває в Домінікані. Прокуратура видала ордер на його арешт.


За інформацією Marca, Луїс уже кілька місяців веде бізнес, пов'язаний із бейсболом, у столиці Домініканської Республіки Санто-Домінго.

Стверджується, що Рубіалес розглядає можливість покупки в Домінікані вдома з метою влаштуватися в країні або як мінімум проводити там більшу частину року.


При цьому між Іспанією та Домініканською Республікою існує угода про екстрадицію, підписану 4 травня 1981 року та ратифіковану 24 лютого 1984 року.