21 березня 2024 14:27

"Виконали завдання з негарним присмаком". Сидорчук вперше прокоментував участь у дивному матчі "Вестерло"

Український півзахисник бельгійського Вестерло Сергій Сидорчук висловився щодо останнього матчу Вестерло та підбив підсумки сезону для себе.

17 березня Вестерло вдома розписав мирову з Генком (1:1) у матчі 30-го туру чемпіонату Бельгії. Після поєдинку з'явилася інформація, що ця гра могла бути договірною, а господарі навіть звільнили головного тренера.

Український півзахисник Вестерло Сергій Сидорчук висловився стосовно свого нещодавнього поєдинку за клуб, в якому він зіграв всі 90 хвилин.

«Тут справа не лише в результаті, який був у тому матчі. Тут справа більше в тому, що в Бельгії ділиться все на плей-офи.

Завданням було залишитися у лізі, і ми виконали його, хоча й з не досить гарним присмаком. Тому, що останні п'ять хвилин команди взагалі не грали, а як в баскетболі, коли м'яч перекатують».


Сидорчук відзначив, що цей сезон є для нього перехідним, але команда головне завдання виконала.

«Річ у тім, що цей сезон у мене перехідний. Я приїхав у команду, яка посідала останнє місце, мало одне очко. Попереду було 23 гри і потрібно було залишитися в лізі. Це найголовніше було у той період, плюс зміна тренера».

Також український хавбек заявив, що у наступному сезоні перед командою стоятимуть вищі завдання, оскільки вона має усі ресурси, аби відповідати серйозним викликам.

«Взагалі перший рік дуже важкий, оскільки ти маєш адаптуватися, все нове, починаючи з футбольних побутових моментів. Потрібно було пристосовуватися, тому важко.

На наступний сезон завдання будуть інші у команди, бо вона має всі ресурси для цього, та ж база. Все є для того, аби виступати набагато краще», – сказав Сидорчук у коментарі ютуб-каналу «ВЗБІРНА».