18 березня 2024 18:00

Віктор ВАЦКО: "Зоря" виконує контрактні зобов'язання перед гравцями. Преміальні в угодах не прописані, їх пообіцяв Геллер"

Журналіст і коментатор Віктор Вацко розповів про ситуацію у «Зорі».


Деякі гравці основного складу команди пропустили нещодавній матч чемпіонату проти «Динамо». За чутками, це було пов“язано з невиплатою преміальних.


«Парадокс ситуації в тому, що юридично рацію має футбольний клуб «Зоря». Футболісти з юридичної точки зору не праві. Наскільки мені відомо, контрактні умови по зарплатні «Зоря» виконує.


А преміальні Євген Геллер пообіцяв, але ні в контрактах, ні в якихось додатках до них ці премії не прописані. Ніде це не прописано, це просто слово.

Якщо Геллер не виконає свою обіцянку, ніхто не зможе застосувати до «Зорі» жодних санкцій, тому що на папері нічого не прописані», – сказав Вацко.


За інформацією «ТаТоТаке», керівництво «Зорі» гарантувало виплату преміальних за перемогу над «Брєйдабліком» та бронзу у сезоні 2022/23 до 19 травня цього року.

Футболісти своєю чергою продовжать виконувати свої контрактні зобов'язання – повноцінно тренуватися та брати участь в офіційних матчах.

«Зоря» займає 12-те місце в УПЛ.