10 березня 2024 19:51

"Ліверпуль" на своєму полі зіграв унічию з "Манчестер Сіті"

У центральному матчі 28-го туру англійської Прем'єр-ліги Ліверпуль на своєму стадіоні зіграв унічию з Манчестер Сіті з рахунком 1:1.


Містяни першими відкрили рахунок у матчі: після хитрого розіграшу кутового відзначився Джон Стоунз. Червоні відігралися після перерви зусиллями Алексіса Макалістера, який реалізував пенальті. До кінця зустрічі рахунок на табло не змінився.

Після цього матчу обидві команди пропустили можливість захопити лідерство у турнірній таблиці: Ліверпуль посідає друге місце, а Манчестер Сіті перебуває на третій позиції. Лідирує у чемпіонаті Англії Арсенал.


У наступному матчі Ліверпуль зіграє зі Спартою у Лізі Європи, а потім гратиме проти Манчестер Юнайтед у Кубку Англії. Манчестер Сіті у наступному поєдинку гратиме з Ньюкаслом у рамках Кубка Англії.


АПЛ, 28-й тур


"Ліверпуль" – "Манчестер Сіті" 1:1


Голи: Макаллістер (50, з пенальті) – Стоунз (23)


"Ліверпуль": Келлехер – Бредлі (Робертсон, 61), Куанса, Ван Дейк, Гомес – Собослаї (Салах, 61), Ендо, Макаллістер – Елліотт, Нуньєс (Гакпо, 76), Діас


"Манчестер Сіті": Едерсон (Ортега, 56) – Вокер, Аканджі, Аке – Родрі, Стоунз – Фоден, Сілва, Де Брюйне (Ковачич, 69), Альварес (Доку, 69) – Холанд


Попередження: Родрі (45+2), Едерсон (47), Бернарду Сілва (59)