10 березня 2024 08:09

Руні про Рашфорда: "Можливо, потрібно перейти в інший клуб. Йому не вистачає лідерських якостей, його мова тіла іноді виглядає не найкращим чином"

Уейн Руні висловився про Маркуса Рашфорда.


«Він перебуває у привілейованому становищі, граючи за «Ман Юнайтед».

Він єдиний гравець, який, на мою думку, може побити мій рекорд за кількістю забитих м'ячів. Я сподіваюся, що він це зробить, але йому потрібно досягти сталості. У нього не найкращий сезон, тож йому потрібно набрати форму і стати лідером.

Я не думаю, що він такий гравець – лідер. Його мова тіла іноді виглядає не найкращим чином. Такі гравці, як (Рафаель) Варан та Бруну (Фернандеш), повинні витягнути це з Маркуса.

Це складно. Я вже розповідав про деякі проблеми, з якими мені довелося зіткнутися. Дуже важливо, які люди оточують тебе.

Йому може бути самотньо, і я сподіваюся, що він не опиниться в такому становищі. Якщо ти граєш за «Юнайтед» та збірну Англії, тебе уважно вивчатимуть. Він манчестерський хлопець, і я сподіваюся, що він поверне свою форму і зробить тут довгу кар'єру.

Можливо, йому потрібно перейти до іншого клубу. Я сподіваюся, що парафія Ineos допоможе йому стати людиною одного клубу», – сказав колишній форвард «Юнайтед» Руні в ефірі TNT Sports.