6 березня 2024 14:54

Сульшер про повернення Роналду до МЮ: "До приходу Кріштіану ми були одними з найкращих у пресингу, з ним довелося змінити звичні ролі. Рішення здавалося правильним, але воно не спрацювало"

Оле-Гуннар Сульшер описав проблеми "МЮ" після повернення Кріштіану Роналду.

«Рішення було ухвалено дуже швидко. Ми не думали, що Кріштіану доступний і що збирається міняти клуб. Коли стало зрозуміло, що він залишить «Ювентус», інші клуби, звичайно, теж хотіли отримати його, але я був схвильований. [У «Юнайтед»] мене запитали: «Ти хотів би, щоб ми спробували [його повернути]?». Я погодився – ми знаємо, що Кріштіану добрий, і йому 37 років. Але нам треба буде впоратися з цим – він найкращий бомбардир у світі. Ні в мене, ні в Кріштіану не вийшло, але тоді це рішення було правильним.

Ми відразу ж почали думати, як пресингуватимемо і що треба змінити. Кріштіану відрізняється від Антоні Марсьяля, який грав попереду, або від Мейсона [Грінвуда] та Маркуса [Решфорда]. Найбільше від приходу Кріштіану постраждав Едінсон Кавані.


Я поговорив із Кріштіану – він хотів грати три матчі з чотирьох, бо розумів, що теж старіє. Але він незадоволений, якщо одного разу його не випустити!


З ним у команді проблем у грі з м'ячем не було. Без нього [у пресингу] нам довелося трохи змінити ролі, яких ми звикли. Ми були однією з найсильніших команд із пресингу до [повернення Роналду].

Ми відпустили Дена Джеймса, коли прийшов Кріштіану, а це різні на кшталт гравці. Я думав, що це було правильним рішенням, але воно не спрацювало», – сказав колишній головний тренер «Манчестер Юнайтед» в інтерв'ю Sky Bet.