3 березня 2024 12:09

Вінісіус може бути дискваліфікований на 4 матчі за критику суддівства у грі з "Валенсією"

Крайнього нападника мадридського «Реалу» Вінісіуса Жуніора може бути відсторонено від футболу як мінімум на чотири матчі за критику суддівства в минулому матчі 27-го туру іспанської Прімери з «Валенсією» (2:2). Про це повідомляє Mundo Deportivo.

За інформацією джерела, бразильський футболіст може покарати у тому випадку, якщо відповідна скарга надійде до Королівської іспанської футбольної федерації (RFEF). Після цього буде призначено спеціального експерта, який оцінить, чи є підстави для дискваліфікації Вінісіуса. За умови, що цей експерт підтвердить провину гравця, то згідно зі статтею 106 Дисциплінарного кодексу щодо заяв щодо суддівського корпусу йому загрожуватиме дискваліфікації як мінімум на чотири матчі (максимум 12) і штраф у розмірі від € 601 до € 3005,06.

Нагадаємо, після гри з «Валенсією» Вінісіус заявив, що «Реал» не переміг не тому, що не зміг, а тому, що йому не дозволили зробити це.


Подібне покарання в теорії може чекати і півзахисника вершкових Орельєна Тчуамені, який після вказаного матчу написав у своїй соціальній мережі фразу Це ганьба.