2 березня 2024 10:14

"Яремчук дасть багато порад, як обіграти Луніна". В Іспанії присвятили матеріал українцям перед очним матчем

Фото - ua.depositphotos.com


У суботу, 2 березня, в Іспанії відбудеться українське дербі – мадридський Реал, за який виступає Андрій Лунін, зіграє на виїзді проти Валенсії, кольори якої захищає Роман Яремчук.


Іспанське видання As до цього поєдинку опублікувало спеціальний матеріал, присвячений українцям перед їх очним поєдинком.

Журналісти відзначають, що наші співвітчизники переживають важкі часи, адже переживають, що в Україні йде кровопролитна війна проти російських терористів. Але сьогодні радо привітаються один з одним на полі.

«Нападник і воротар прекрасно знають один одного вже багато років, оскільки кілька разів викликалися до збірної України. Сьогодні вони тепло привітають одне одного, бо знають, що їхня країна та конфлікт об'єднали їх більше, ніж будь-коли».

Наші іспанські колеги вважають, що Яремчук розповісти головному тренеру Валенсії Рубену Барасі про слабкості у грі Луніна, адже гарно знайомий з голкіпером по матчам за збірну Україну.

«У спортивному плані Яремчук прекрасно знає недоліки і переваги Луніна після багатьох спільних тренувань та ігор у збірній.

Нападник Валенсії сьогодні стане шпигуном, який Бараха має забити ворота білої команди. Напевно Яремчук дасть багато порад, як обіграти Луніна, який переживає свої найкращі моменти в Мадриді»

Лунін в цьому сезоні провів 19 поєдинків в усіх турнірах за Реал: 14 пропущених м'ячів та дев'ять поєдинків «на нуль».