1 березня 2024 22:24

Ексворотар "Динамо" припустився помилки, яка призвела до поразки "Полісся": тренер команди прокоментував епізод

Помічник головного тренера "Полісся" Володимир Книш підбив підсумок матчу 19-го туру УПЛ з ЛНЗ (0:1).


“Дуже тяжкий матч видався, від штрафної до штрафної, але обмаль гольових і гострих моментів як біля одних, так і біля інших воріт. Не вистачало останньої передачі, не вистачало взаєморозуміння футболістам, які сьогодні були на полі. Але в такій зв’язці вони грають вперше.

Фортюне мав непоганий вигляд у першій половині гри, брав на себе, загострював комбінації. Намагався тактичні і комбінаційні атаки перетворити у швидкі, які несуть за собою небезпеку біля воріт суперника. Брав гру на себе, але теж трохи не вистачало кінцівки.

Коли відбулась заміна на Назаренка, залишалось 20 хвилин і ми дійсно хотіли освіжити гру за рахунок того, що Назаренко виходив по своїй позиції. Козак мав добрий вигляд, через нього йшла гра і ми випускали людей, які, як ми сподівались, освіжать. І коли вийшов Назаренко, то пішла гострота. Але не вистачало кінцівки. Ндукве для його першої гри показав досить непоганий рівень, але це все до штрафного. Хотілось би, щоб небезпека від наших гравців була у штрафному суперника, а не до штрафного. Тому можна сказати, що з напів моментів ми не витягли все.

Але зараз ми не будемо махати шашками, ми все детально розберемо і будемо вже розбиратись по фактах, а не емоціях. Зараз я думаю Денису Бойку важко, але ніхто не висловлює претензій в його сторону. Це футбол і буває з усіма. Сьогодні була помилка, я вважаю, що він досвідчений гравець, стрижневий гравець, який сто разів ще все виправить. Це забудеться, а результат далі буде гарний”, — сказав Книш.