1 березня 2024 12:19

"Барса" хоче викупити Канселу за 15-20 млн євро. Фелікса можуть взяти в другу оренду, тому що "Атлетиіко" просить 70-80 млн

«Барселона» виробляє позицію щодо майбутнього Жоау Канселу та Жоау Фелікса.


Обидва футболісти приєдналися до «Барселони» минулого літа на правах оренди.


«Барселона» хотіла б зберегти обох гравців, але все залежатиме від переговорів з «Манчестер Сіті» та «Атлетико». Каталонці вже зараз знають, що простими вони не будуть.


Виступи Канселу вважають більш ніж добрими, його грою задоволені. Жоау хотів би залишитися у «Барсі». Пеп Гвардіола не розраховує на гравця, і "Ман Сіті" готовий його продати, але не за будь-які гроші. "Барселона" готова запропонувати за захисника 15-20 млн євро, пише Diario Sport. "Сіті" хоче більше. Тиск Канселу та його агента Жорже Мендеша стане ключовим для питання про те, чи погодяться городяни знизити фінансові запити.


Гра Фелікса оцінюють не так високо через нестабільність. Незважаючи на це, у клубі його, як і раніше, вважають цікавим форвардом і хочуть залишити його. Як і Канселу, Фелікса приваблює ідея про те, щоб продовжити кар'єру в «Барсі», проте його випадок складніший.


"Атлетіко" не розраховує на Жоау через проблеми у відносинах з Дієго Сімеоне, але не хоче дешево продавати гравця, за якого заплатив 127 млн євро. За Фелікса "Атлетіко" запросить 70-80 млн євро. "Барса" не може і не хоче стільки платити. Компромісом у цій ситуації може стати друга оренда Фелікса у «Барсу».


На рахунку Канселу три голи та чотири результативні передачі у 29 матчах за «Барсу» у всіх турнірах. У Фелікса вісім м'ячів та п'ять асистів у 30 іграх.