29 лютого 2024 21:14

Колишній воротар "Динамо" визначився зі своїм майбутнім: іменитий гравець зробив заяву

У середу, 28 лютого, стало відомо, що голкіпер житомирського Полісся Денис Бойко отримав завершив курс тренера воротарів та отримав тренерську кваліфікацію УЄФА категорії B.


36-річний воротар розповів, коли та як ухвалив для себе рішення піти навчатися.

«Почав вчитися ще минулого року, коли отримав важку травму. Під час відновлення вирішив, що потрібно цей вільний проміжок часу використати з користю. Я отримав ліцензію звичайну тренерську категорії В, а зараз також отримав голкіперську ліцензію категорію В».

Бойко зазначив, що вже зараз думає про своє майбутнє, однак ще точно не визначився з тим, у якій ролі бачить себе.

«Я вже немолодий гравець і думаю про своє майбутнє, що буде далі. Я себе хочу бачити лише у футболі. Не знаю ще точно ким я буду, що конкретно робитиму після завершення ігрової кар'єри. Зараз у мене всі думки лише про футбол, оскільки я маю ще сили та натхнення грати».

Також Денис заявив, що наразі навіть не думає про завершення ігрової кар'єри.

«Не знаю скільки ще гратиму, але закінчувати точно не хочу та навіть про це не думаю. Але на майбутнє краще зробити це зараз, поки є час, ніж коли ти вже за фактом завершиш кар'єру і тобі доведеться такий же шлях проходити», – сказав Бойко ютуб-каналу Полісся.

Бойко у складі київського Динамо (2010-2011, 2012-2013, 2018-2023) провів 108 матчів, завоювавши разом з командою шість трофеїв.


За національну збірну України (2014-2021) Денис відіграв у семи матчах: сім пропущених голів, три гри «на нуль».


У цьому сезоні досвідчений кіпер провів 19 поєдинків у складі Полісся, пропустивши 12 голів та вісім разів лишивши власні ворота у недоторканності.