29 лютого 2024 17:35

МЮ лютує через припущення, що Фернандеш симулював травму в матчі з "Фулхемом". Клуб незадоволений відео лондонців, де висміяли падіння Бруну

«МЮ» обурений жартом «Фулхема» щодо Бруна Фернандеша в соцмережах.


Португалець зазнав різкої критики в соціальних мережах після поразки від «Фулхема» (1:2) 24 лютого, коли він опинився на газоні після легкого контакту з Сашею Лукичем, але швидко піднявся для участі в атаці манкуніанців.

Тренер "Манчестер Юнайтед" Ерік тен Хаг заявив, що капітан команди отримав "серйозну травму" наприкінці матчу. Проте Бруну зіграв у матчі з «Ноттінгем Форест» (1:0) 28 лютого, через 4 дні після гри з «Фулхемом».

В обліковому записі "Фулхема" в TikTok було опубліковано відео з Бруну. На ньому видно, що португалець зазнає болю після контакту з Лукичем, але незабаром піднімається на ноги, щоб продовжити гру. Підпис до відео говорить: Як добре, що з ним все гаразд».

За інформацією ESPN, «Юнайтед» лютує через припущення, що Фернандеш симулював травму. Клуб вважав факт розміщення відео «Фулхема» «сумним».

"МЮ" вирішив не зв'язуватися з "Фулхемом" і прагне забути про інцидент, однак у клубі незадоволені думкою, що його капітан - симулянт, який хотів обдурити суддю Майкла Олівера під час матчу проти лондонської команди.