29 лютого 2024 09:27

Маурісіо Почеттіно – про Мудрика: "Талант потрібно вкладати в команду, це стосується не лише Михайла – треба працювати з м’ячем та без нього"

Фото - ua.depositphotos.com


Головний тренер «Челсі» Маурісіо Почеттіно після матчу з «Лідсом» (3:2) в 1/8 фіналу Кубка Англії прокоментував гру вінгера Михайла Мудрика, який забив один з голів.


«Мудрик має неймовірний талант. Потрібно вкладати цей талант у команду. Для цього потрібен час. І це стосується не лише Мудрика. Ви знаєте, що на цьому рівні треба працювати з м’ячем та без нього», – сказав Почеттіно для ITV після матчу.


Також коуч згадав українця у коментарі на пресконференції, відповідаючи на запитання про наявність у складі багатьох молодих гравців, яких треба розвивати – зокрема Мудрика та Мадуеке.


«Нам потрібен час. Це хороше запитання, тому що вони молоді та повинні грати, якщо хочуть розвиватися та бути готовити до цього. Це конкуренція на тренуваннях. У нас є Палмер, Стерлінг, Нкунку, який зараз травмувався, був Броя, є Джексон. Це не те місце, де можна грати з 6-7 футболістами атаки, потрібно забезпечувати баланс», – сказав Почеттіно.


Михайло у поточному сезоні має в активі 5 голів та 2 асисти за «Челсі» у 27 матчах.