26 лютого 2024 15:23

ЗМІ: Румунський захисник все ще може перейти до "Динамо" - переговори тривають, трансфер можливий влітку

Як пише Prosport.ro, румунський захисник "Краковії" Вірджіл Гіце все ще може перейти в "Динамо". Перемовини між клубами йдуть повним ходом.


Захисника високо цінує керівництво польського клубу, яке не розглядає можливість його продажу найближчим часом. Однак київське "Динамо" - команда, яка багато років стежить за оборонцем і все ще наполягає на трансфері, тож перехід цілком може відбутися.


Як повідомляються в Румунії, інтерес "Динамо" до захисника очевидний, а сам Гіце підживив чутки нещодавнім постом у соцмережах. Гравець опублікував емодзі з літаком, натякаючи, що він може залишити Краків заради іншої команди.


Хай там як, президент польського клубу Матеуш Дроздз, звернувшись до прояснення ситуації з румунським захисником, сказав, що Гіце не покине Краків цієї зими: "Клуб не отримав жодної задовільної пропозиції, тому про продаж Вірджіла мова не йде".


Згодом сам футболіст пояснив, що виникло непорозуміння, і заспокоїв уболівальників. "Через непорозуміння, викликане постом, я хочу пояснити, що я нікуди не поїду до літа, і я тут на 100%", - написав Гіце в іншій публікації. Враховуючи це, якщо трансфер румуна до "Динамо" і відбудеться, то хіба що вже влітку.


Фото: cracovia.pl