26 лютого 2024 12:01

Владислав КАБАЄВ: "У Шовковського інше бачення гри, все покаже наш результат"

Півзахисник Динамо Владислав Кабаєв прокоментував хід гри та результат матчу 18-го туру чемпіонату України з Металістом 1925, в якому біло-сині здобули перемогу 4:2.


– За рахунок чого Динамо вдалося здобути перемогу у грі, яка складалася для вашої команди не зовсім просто?

– Металіст 1925 – хороший клуб зі своєю історією. Віктор Скрипник очолив цю команду взимку. Усі вміють грати у футбол. Ніхто й не думав, що на нас чекатиме легка прогулянка. Наш суперник забив швидкий гол, але це не вплинуло на наш настрій. Ми чітко знали, що потрібно робити, щоб досягти успіху. І якщо у першому таймі нам чогось не вистачило, то у другому таймі ми дотиснули харків’ян.


– Про що говорив Олександр Шовковський у перерві зустрічі?

– Я не можу сказати, що ми грали погано. Явних гольових моментів ми справді до перерви багато не створили. Потрібно було найкраще пресингувати суперника. За рахунку 2:1 на нашу користь ми не хотіли зупинятися, ми хотіли ще забивати голи.


– Владе, чи можна порівнювати ваші ігри з Металістом 1925 у грудні та в лютому?

– Наш опонент грав зовсім інакше. Тоді мені було легше грати. Наразі харківський клуб грає за іншою схемою, у його складі є новачки.

– Як ти вважаєш, після закінчення зимових зборів київське Динамо стало сильнішим?

– Я сподіваюся на це. Ітимемо від матчу до матчу. У Шовковського інше бачення гри все покаже наш результат. Когось я виділяти не хочу.

– А найкращого бомбардира УПЛ Владислава Ваната можна відзначити?

– Він і має забивати голи, це робота нападника.

– А що можна сказати про 18-річного захисника Тараса Михавка?

– Він молодець. Тарас добре дебютував на УПЛ. Так, в одному з епізодів він помилився, але в іншому він діяв дуже впевнено. Усі помиляються, це футбол. Михавко – молодець.

– У турнірну таблицю дивитиметеся ввечері?

– Ні. Ще дуже багато матчів попереду. 25 травня можна буде подивитися в таблицю, не раніше.