25 лютого 2024 22:43
1

Роман ГРИГОРЧУК: "Чемпіонат дуже потужний, бачу великі покращення у нашому футболі"

Головний тренер "Чорноморця" Роман Григорчук оцінив нинішній рівень УПЛ.


"При всьому тому, що я чую від інших людей, що чемпіонат не такий, я навпаки скажу, що чемпіонат просто дуже потужний. Я особисто бачу великі покращення в футболі у нас.


Зараз ми розуміємо, що і зміни в керівництві, і багато команд ми бачимо, наскільки укомплектовані, скільки зараз дуже висококваліфікованих футболістів приїжджають в Україну, не дивлячись на такі тяжкі часи. Ми зараз бачимо дуже цікавий, потужний розвиток.


Наприклад, я можу сказати по "Шахтарю". Я бачу, що вони працюють - це майже ідеальна робота. І слава Богу, що так є, і ми у цьому футболі, і мусимо відповідати тим вимогам, бо ми мусимо рухатися вперед, мусимо розвиватися. Інакше ти не встигнеш і відстанеш від цього потужного потяга", - сказав Григорчук під час спілкування з журналістами.

Не потрібно плутати, тенеденції покращення ситуації в маленьких клубах і приізд туди легіонерів 3 сорту і конкурентноздатність наших представників в еврокубках. Чемпіонат продовжить швидке падіння.
Наша основна проблема - катастрофічне падіння інтенсивності гри, ті хто в 2014 завершили б ще в 30 років, не витримуючи конкуренцію, в цьому чемпіонаті зможуть грати до 36-38 років пішки.