25 лютого 2024 21:33

Голкіпер "Металіст-1925": "Не втримали переможний результат у першому таймі"

Голкіпер Металіста 1925 Олег Мозіль у післяматчевому коментарі поділився своїми враженнями від матчу проти Динамо (2:4):


- Динамо - це хороша команда. Після того, як ми забили, вони почали агресивніше грати. Ми, своєю чергою, трошки сіли назад, але, на жаль, не втримали переможний результат в першому таймі. Тому так.


- Чотири пропущених голи - бентежить така ситуація?

- Та я не думаю, що це має нас сильно бентежити. Вважаю, що ми маємо працювати над тим, щоб менше пропускати та більше забивати голів.


- Ви, як воротар, мали після матчу розмову з захисниками розмову з приводу пропущених голів?

- Та, які можуть бути розмови. Хлопці віддали усі сили, які мали. На жаль, пропустили чотири голи, програли. Тому емоцій в роздягальні було мало.


- Трошки позитиву знайшлося. Гармаш, колишній гравець Динамо забив, якось про це з ним говорили?

- Та ні. Про особисті досягнення зараз не варто говорити. Ми програли, зараз не до того, щоб підтравити когось чи ще щось таке - не було такого. Можливо, надалі.


- Перший поєдинок після зимової павзи. Узагалі, які в команди фізичні кондиції?

- Ми добре попрацювали на зборах, хлопці фізично готові. Думаю, що ще дається взнаки те, що ми на штучному полі тренуємося. Тому хлопцям було трошки складно перейти на траву. Я думаю, що це також позначилося. Але хлопці молодці, добре працювали, на жаль, так сталося, що пропустили чотири голи. Будемо працювати, щоб далі виступати краще.


Фото - ФК "Металiст 1925"