25 лютого 2024 15:13

"Став в один ряд з Тимощуком та Кивою". Береза відреагував на перехід до "Спартака" екс-голкіпера "Дніпра-1"

Колишній воротар Дніпра-1 та харківського Металіста доповнив список зрадників України. За інформацією авторитетного порталу Transfermarkt, 5 лютого 2024-го року, 21-річний уродженець Луганська став гравцем московського Спартака.


Російський клуб про підписання українця не оголошував, але з того ж таки порталу Transfermarkt стало відомо, що запроданець вже дебютував за другу команду Спартака в офіційному матчі.

Сайт Sport-express.ua звернувся за коментарем з приводу ганебного вчинку українського футболіста Зновенка до почесного президента Дніпра-1 Юрія Берези, адже саме в структурі СК Мирослав сформувався як гравець та дебютував на дорослому рівні.

– Юрію Миколайовичу, вже чули, що колишній гравець Вашого клубу Мирослав Зновенко подався на росію?

– Це піз**ц. Вперше від Вас чую. Десятий рік йде неоголошена війна цієї країни виродків проти України і, я просто не знаю, це ким потрібно бути, щоб туди поїхати грати? Божевільним чи абсолютним дебілом.

– Йому є якісь виправдання?

– Цьому Зновенку абсолютно плювати, вочевидь, на свою Батьківщину та українську рідну землю, яка його виростила. Абсолютна зрада. І тут навіть не варто говорити, що, можливо, був політично необізнаний і так далі.

Свідома зрада, це був абсолютно обдуманий крок. Він вибрав сторону зла і поїхав грати на росію, країну, солдати якої вбивають щоденно його ж співвітчизників, рідних, близьких.


Всі виродки на росії, всі до одного, підтримують цю плєшиву видру, гражданіна Путіна. Хто не підтримує давно, той із боліт втік, як уродженка Дніпра Лія Ахеджакова, наприклад.

Взагалі я до Спартака ставлюсь, як співав у своїй пісні Андрій Макаревич.

– Російською це звучить так: «И отдельно с большим наслаждением я кладу на московский Спартак».

– О, і Ви цю пісню знаєте! Цю пісню на російській мові навіть послухати можна.

– Ви взагалі пам’ятаєте такого гравця?

– Ні. Не пригадую. Однак, запевняю, я зроблю все, щоб ця людина зникла зі спортивної карти України.

Взагалі, це не дуже важливо, бо будь-хто, хто перейшов на сторону ворога – мій особистий ворог! Футболіст чи солдат, чи політик.

Цей ***** (Зновенко) став в один ряд з Анатолієм Тимощуком та Іллею Кивою. І всіх їх чекає одна й та сама доля. Закінчать всі однаково, як Кива.


Фото - СК «Дніпро-1»