25 лютого 2024 14:38

"Полісся" анонсувало створення ще однієї команди: житомирці планують заявитись у другу лігу

Генеральний директор Полісся Володимир Загурський розповів про позицію клубу щодо відновлення чемпіонату U-21.


"Наразі серед клубів немає консенсусу щодо цього питання. Представники клубів наголошують, що під час війни несуть велике навантаження, зокрема і з огляду на обов'язкову наявність в структурі U-19 та жіночої команди.

Багато клубів хотіли б відмовитись від жіночого футболу, в тому числі й на користь U-21. Позиція нашого клубу – ми однозначно підтримуємо дане питання. Ба більше – якщо клуби не знайдуть консенсус і чемпіонат U-21 не буде створено з наступного сезону, то Полісся буде порушувати питання про створення Полісся-2 та заявки у Другу лігу", – цитує Загурського офіційний сайт "зелено-жовтих".

Згодом слова свого колеги підтвердив і спортивний директор Полісся Володимир Тесля. "Найголовніший мінус у роботі з молоддю – це провал юнацького футболу. U-19, провал, і далі вже дорослий футбол. Ми з наступного сезону заявляємо команду Полісся-2, яка буде повноцінним продовженням першої команди, де ми зможемо награвати молодих талановитих гравців і давати їм шанс. Не всі гравці в 19 років можуть зайти в основну команду та конкурувати.