25 лютого 2024 14:03

Мбаппе вирішив піти в "Реал" у грудні, але в січні збрехав пресі про майбутнє. Його мати хоче пом'якшити ефект від відходу з ПСЖ підтримуючими матеріалами у ЗМІ

Стало відомо, коли Кіліан Мбаппе вирішив перейти з ПСЖ до Реалу.


Очікується, що чемпіон світу у складі збірної Франції перейде до «Реалу» на правах вільного агента після закінчення сезону. «ПСЖ» та Мбаппе спільно оголосять про відхід, як тільки форвард підпише контракт із «Мадридом».

На початку січня 25-річний форвард заявив, говорячи про майбутнє: «Вибір не зроблено. Але «ПСЖ» може бути спокійним завдяки моїй угоді з президентом».

Однак, за даними L'Équipe, на той момент Кіліан вже ухвалив рішення перейти до «Реалу» – наприкінці грудня він досяг принципової угоди з «Мадридом».

Стверджується, що футболіст збрехав про своє майбутнє, щоб не перетворювати історію на серіал до закриття січневого трансферного вікна, а також контролювати стосунки з пресою.

Мати Мбаппе Файза Ламарі, яка виконує функції його агента, усвідомлює те, який ефект справить оголошення про від'їзд її сина з Франції, тому вона хоче пом'якшити його поряд підтримуючих матеріалів у ЗМІ, зокрема, інтерв'ю на ТБ.

Це робиться також з метою підготовки до останніх місяців гравця в Парижі та для забезпечення успішного завершення французького періоду кар'єри.