24 лютого 2024 11:48

"Доводиться терпіти їхні відеоігри та телефони". Спаллетті розкритикував молодих футболістів

Головний тренер збірної Італії Лучано Спаллетті розкритикував покоління молодих футболістів за їхнє ставлення до роботи.


«Ви приходьте до збірної, щоб виграти чемпіонат Європи, а не Call of Duty (популярна серія комп'ютерних ігор. — Прим.). Я змушений терпіти їхні мобільні телефони, але їх не можна тримати на масажному столі та під час лікувальних процедур.

Я також говорив про відеоігри, оскільки є моменти, які мені не подобаються. Якщо сучасність полягає в тому, щоб грати в Playstation до четвертої ранку, коли наступного дня має бути матч, то ця сучасність нікуди не годиться.


Ми живемо у світі, який мало стимулює до тяжкої роботи. Сьогоднішні хлопці вважають за краще розміщувати фотографії у соціальних мережах з новою зачіскою, а не тренуватися. Це не ті цінності, які мають бути у моїй збірній Італії. Італійці вимагають задиристої та відповідальної збірної, твердої та прагматичної», — наводить слова Спаллетті журналіст Ніколо Скіра в соцмережі Х (раніше Twitter).

Нагадаємо, під керівництвом Спаллетті збірна Італії кваліфікувалася на чемпіонат Європи, який пройде наступного літа в Німеччині.