23 лютого 2024 09:07
5

"Його обов'язково куплять". Сабо назвав свого улюбленого гравця в "Динамо"

Екс-тренер "Динамо" та збірної України Йожеф Сабо поділився думкою, хто стане чемпіоном України, а також висловився про "Динамо" та назвав улюбленого гравця команди.


"Я гадаю, чемпіоном стане "Шахтар". Вони мають найсильніший склад і вже готові до сезону, тому що стартували в Лізі Європи. "Динамо" теж нікого не втратило, але й не посилилося. Я бажаю Шовковському лише удачі, але за чемпіонство поборотись буде складно.


"Динамо" взагалі нікого не купило. Брагару до літа буде у "Чорноморці". Киянам обов'язково потрібен центральний захисник та нападник. Окрім Ваната, попереду нікого немає.

Думаю, Супряга не воскресне. Він уже загубився і давно не грав. Я в нього не вірю. У Супряги був час розкритися, а він не зумів.

Мені в "Динамо" подобається лише Бражко. Це якісний півзахисник із гарним ударом, баченням поля, йому треба тільки руки розв'язати. Він довго не затримається у Києві, його обов'язково куплять", - сказав Сабо.
Супряга Влад ещё покажет таким как Сабо кто он есть на поле..удачи Владу С !
В украинском футбольном пространстве есть 2 эксперта-придурка. Нет смысла даже фамилии называть.
Сабо, наверное в силу возраста, забыл что Супряге неделю назад исполнилось всего 24 года. для футболиста это не возраст.
Парню который прошел через такое количество травм можно только посочувствовать, проявить терпение и поддержать. Как это и делает Шовковский.
Но Сабо видимо не знаком с такими вещами.
Сховати
М 16, 2 это ты маловато взял, как минимум 3, но скорее всего ближе к 5 :))
Как готов Шахтер мы увидели вчера в Марселе.
Сховати
katso, воно то так, але ми навіть не дотягнули до місця кротів (1/8), а якби були на їх місці, думаю, все було б ще гірше